Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednalzh

Lęki... Dzielcie się nimi... Może się zmiejszą

Polecane posty

Gość takajednalzh

Biorę od dwóch miesięcy rexetin- jest w miarę ok :) Moim lękiem jest przede wszystkim omdlewanie. Ojej, straszne. Przy każdym wyjściu miałam zawroty głowy. Myślę, że powoli nabieram dystansu. Mój ukochany mnie bardzo wspiera. Boję się jedynie odstawienia. I skutków ubocznych przy ciąży. W najbliższej przysżłości nie planuję potomstwa, jednak kiedyś należałoby poszerzyć ród :) I trochę się tego obawiam. Jak macie jakieś wiadomości na ten temat, to walcie. Swoimi lękami sie dzielcie. I opowiedzicie mi, jak to było z odstawieniem antydepresantów u was :) Pozdrawiam cieplutko:)

HEJ , JA MAM PODOBNY PROBLEM .BIORĘ XANAX ALE CO DALEJ.TEŻ MAM ZAWROTY GŁOWY,LĘKI I INNE DZIWNE OBJAWY NP DRŻENIE OBRAZU, FATAMORGANY ITP KOSZMAR KIEDY TO SIE SKOŃCZY, MAM JUŻ DOSYĆ POZDRAWIAM

Gość lek to iluzja
a konkretnie czego sie boicie?

Gość lek to iluzja
chyba sie wystraszyli mnie:-)

Gość Nie rozumiem tego
Ja się boję śmierci swojej i bliskich, chorób, kalectwa, zmarszczek, starości

Gość Nie rozumiem tego
I duchów, demonów- tego najbardziej, mam schizy i bardzo utrudnione życie przez to Samotności też się boję

Gość Euforyfczna
Leki dzialaja dobrze ale po ich odstawieniu wszystko wraca i najgorsza jest faza "odstawieniowa". Mnie szumialo w uszach, mialam wrazenie ze samochod wjezdza w wielka kaluze nawet gdy byla cisza slyszalam taki halas...Do tego pocenie sie jak byk. No i wszystkie symptomy wracaja po jakims czasnie niestety. Moim lekiem jest strach bycia porzucona wiec dlatego niechetnie sie angazuje w zwiazki.

I chcialam dodac ze antydepresory to chyba najgorsze swinstwo jakie moze byc- to tez narkotyk tylko pod inna nazwa. Najgorsze jest to ze nie mozna przestac brac, ja bralam ponad 2 lata, chcialm prezstac ale za kazdym razem mowilam sobie: przerwe jak tylko moja sytuacja sie wyklaruje, jak bede juz spokojniejsza (pewniejsza pracy, mniej stresu bo nowe rzeczy, potem niepokoj o zwiazek bo dopiero poczatki) itp problem w tym ze jak sie bierze leki to wlasnie sie mysli w ten sposob- przestane jak bede miec mniej stresu w zyciu. A to blad. Bo stres jest i bedzie zawsze i umiejetnoscia jest wiedziec jak sobie z nim radzic samodzielnie

Gość Nie rozumiem tego
Tez nie biore juz lekow. Chorej duszy nie uleczy jakis proszek.

Gość Cezary Pit
lęk należy porzadnie osrać i osikać ciepłym moczem i trzeba sobie tak wmawiać, że sram na wszystko :)

Gość a ja mam takie lęki
1)zmarszczki (mam 20 lat) 2)że mi macica wypadnie (to nie zart) 3)grzybica 4)szkorbut 5)choroba psychiczna,w której będzie mi sie wydawało że przezywam cos strasznego