Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna 1980

Mam dziecko z zonatym facetem

Polecane posty

Gość devon rex
Jestem w tej samej sytuacji-gratuluje niedojrzałości i egoizmu:(

Gość devon rex
A co do alimentów to nie ma być kara tylko część odpowiedzialności jaką powinien na siebie przejąc. Nie dałaś dziecku nazwiska ojca bo jak to sama określiłaś- to za dużo problemów...Ja nie wierzę, to chyba jakaś prowokacja jest albo Ty masz 17 lat:(:(:(

Gość jestem w tej samej sytuacji
niedojrzałościa dla mnie byłoby zmuszanie faceta do czegokolwiek egoizm-zgoda ale przynajmniej święty spokój który wykorzystuje żeby wychowac dziecko na dobrego człowieka Jeżeli dziecko będzie chciało poznać ojca i mieć jego nazwisko prosze bardzo na to zawsze jest czas-jeżeli juz razem nie będziemy jeżeli będziemy i ojciec będzie nalegał żeby dziecko miało jego nazwisko prosze bardzo to też nie ucieknie jak dziecko przyszło na świat nic nie było wiadomo co z nami dalej i żeby sobie zycia nie komplikowac tak postanowiłam i juz i to nie jest prowokacja

Gość czarna 1980
jestem ponownie,dzięki za odpowiedz i rady odpowiedz to tej uroczej isotki gffr :nie oceniaj innych według swojej miary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli chodzi o zabespieczenie!to wpadlismy za drugim razem bedąc ze soba.inie zdązyłam sie zabespieczyc-nie miałam takiej potrzeby wczesni zeby to robic i najzyczajniej nie byłam na to przygotowana i on o tym dobrze wiedział jesli chodzi o uniesienie sie honorem,to owszem zrobilam to tylko w k westiii finansowej,bo było mnie na to stac jesli chodzi o ojcostwo to dozylam do tego zeby moje dziecko mniało ojca nawet zrobiłam test DNA na ktore on sie zgodził i przeprodzilismy je oczywiscie wynik był pozytywny,po czym z jego strony nadal nie było zadnej inicjatywy.

Gość takie tam rady...
"Jestem w tej samej sytuacji" ma rację !!! I to nie jest żaden egoizm ani takie tam pierdoły!!! Facet się zabawił, a może bardzo w przyszłości komplikowac Ci życie. Na bank zjawi się w pełni praw ojcowskich, gdy dowie się, że kogoś masz i zrobi z Twojego życia piekło!!!! Lepiej nie miec ojca niż jakiegoś pospolitego skurwysyna, który zniknął bo wystraszył się żony. Olej go!!!

hej- tak mi wlasnie przez mysl przeszlo, ze niektorzy faceci sa jak cieleta- musisz im cos tlumaczyc jak tzw>\"krowie na rowie\", oswiecac i czasami nawet zmusic do dzialania. Oni by najzwyczajniej w swiecie czekali na rozwoj wypadkow lub na jakis cud, ktory pozwolil by im uniknac odpowiedzialnosci. Moze ten Twoj nalezy do takich? Moze potrzebuje perswazji by przedsiewziac odpowiednie kroki.?

Wydaję mi się, że wbrew temu jak z pozoru wygląda twoja sytuacja, to jednak postępujesz egoistycznie. Przez ciebie- gościu nie ponosi odpowiedzialności za swoje postępowanie- historia może powtórzyć sie jeszcze nieraz. Znudziła mu sie stara żona więc znalazł sobie jędrną, młodą bez problemów dziewczynę. W momencie kiedy pojawiło sie dziecko dziewczyna traci młodzieńczy powab- jędrność ciała i beztroskie życie- jest podobna do jego zony. Nie nauczoiny odpowiedzialności zapomina o niej i co robi- wraca do żony pełen skruchy? Nie wierzę, szuka następnej młodej dziewczyny. Pewnie ma już niejedno dziecko z nieprawego łoża. Kochana, przerwij to i ukaraj drania! Pozdrawiam!

Nie trzeba było włazić do wyrka zdrajcy A tak - to kara musi być; inna sprawa, że jak na razie, to tylko dla jednej strony

Dla dziecka lepiej jest jeśli ma byle jakiego ojca niż nie mieć go w ogóle! Wiem, że trudno jest egzekwować spotkania, alimenty itd. od osoby na którą nie możesz patrzeć. Pamiętaj, nie robisz tego dla siebie a dla Twojego dziecka.Każde dziecko chce znać swojego ojca, kontakt z nim(o ile jest możliwy)ma wielkie znaczenie dla dziecka na wszystkich etapach jego rozwoju.Matka nigdy nie będzie w stanie zastąpić ojca. Pomyślcie o sobie -jeżeli wychowywałyście sie bez ojca to czy nie tęskniłyście za nim, nie zastanawiałyście się kim on jest?

I przestańcie unosić sie dumą o te alimenty. Nie tylko kobieta jest odpowiedzialna za utrzymanie dziecka, ojciec musi nauczyć sie odpowiedzialności za swoje dziecko:(

Gość celina chudzina
Jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy. We dwójkę sprawicie piekło niewinnym dzieciom i żonie. Powiedzmy , że żona powinna sie dowiedzieć jakiego ma sk....... ale dzieci ta wiedza też bardzo dotknie niestety.Wkurwia mnie brak szarych komórek u tego faceta i u ciebie. Ponieważ to kobieta rodzi to jednak ona powinna być bardziej przewidująca i to nie wymysł 19 wieku ale biologii.

Gość jestes zwylka sz.....
wiesz ze facet ma zone idziesz z nim dolozka bez zabezpieczenia........bo to niby samo wyniklo i jeszcze jakies farmazony tu piszesz........won na pastwisko pasc krowy!

Gość gość
Daj mu spokój zrobił źle ale chyba dostatecznie sie wyraził że nie chce mieć z tobą i dzieciakiem nic wspólnego - pomysl o jego żonie wy zawsze wierzyćie ze jej nie kochał , że tak im żle z żoną , że taka zołza skoro wiedziałaś że jest żonaty to trzeba było się zabezpieczyć to kobieta decyduje czy chce miec dziecko czy nie wiec skoro sie na to zdecydowałaś to sama ponoś konsekwencje sowjego czynu a nie niszcz życia niewinnym osobom - zonie i ich dzieciom skoro z nimi został to z z nim chce być chce sobie ułożyć życie i ty też spróbuje bez niego

Gość gość
Jak można z nie zabezpieczoną pizą iśc z żonatym facetem do łóżka.W którym wieku żyjecie?

Gość gość
Facet po śmierci trafił do piekła. Diabeł powiedział: Witaj w piekle nie jest u nas tak źle jak mówią. Sam możesz wybrać sobie karę. Zaprowadzę cię do trzech pokoi, a Ty wybierzesz jeden z nich. Diabeł wprowadził faceta do pierwszego pokoju w którym ludzie smażyli się w ogniu. Facet stwierdził, że chce zobaczyć następny pokój. W drugim pokoju diabły biczowały ludzi. Pełno było przy tym krwi, więc facet chciał już iść zobaczyć trzeci pokój. Diabeł otworzył drzwi a w pokoju jakaś laska robiła innemu facetowi loda. Rozradowany grzesznik mówi: To ja wybieram ten pokój!!! A diabeł na to: Karolina!! Masz zmiennika!

Gość gość
te gosc z 13:07 przygrzalo w glowke? to nie te czasy. dzieci nie sa wylacznie matki. dlaczego on sie nie zabezpieczyl? a przede wszystkim dlaczego zdradzil zone i swoje bachory skoro je tak bardzo kocha? jej dziecko nazywasz dzieciakiem. to jego smialo mozna nazwac bachorzyskami. mogl siedziec na du/p/ie z baba i bachorami. widac ze jestes bezczelnym facecikiem. wykorzystac a potem wrocic pod spodnice debilnej zony i trzesc porami. debilnej bo tylko debilki wybaczaja takie cos. niewinnymi osobami sa tez ta kobieta i dziecko jej i tego zonkosia ktory je splodzil. w koncu mamil ja obietnicami o wspolnej przyszlosci pewnie po to by ja wykorzystac. kazda kobieta wykorzystana w ten sposob - ubiegajcie sie o alimenty od takiego potwora i pozbawienie praw ojca bo po co miec potem na karku takie cos?

Gość gość
tu nie ma nad kim sie litowac. co ona ma byc siostra milosierdzia? moze niech facet wykaze sie milosierdziem wobec niewinnej istotki - dziecka. on zdradzil i powinnien poniesc dotkliwe konsekwencje wiec nie produkuj sie tu facet bo cie przeraza wizja ze mozesz tak samo skonczyc? to siedz na tylku tam gdzie twoje miejsce i nie wychylaj sie a nie bedziesz mial problemow kazdy ktory zdradza niech liczy sie z konsekwencjami i to on odpowiada za zycie swojej zony i dzieci jesli ta wpadnie w depresje albo zwariuje a dzieci beda mialy traume i dom zamieni sie w zywe cmentarzysko. to facet ktory ma rodzine i wykorzystuje inna kobiete zeby sobie pouzywac jest odpowiedzialny za to co sie stanie i musi przewidziec ewentualne konsekwencje . amen