Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22122

czy straciłam miesiączkę?

Polecane posty

Gość 22122

Dziś mija 35 dzień mojego cyklu i nadal nie mam okresu. Nie wiem dlaczego. Myślalam ze moze jestem w ciąży ale to chyba niemozliwe bo robilam test w piatek i wyszedl mi negatywny, moze powinnam zrobic test rano zaraz p przebudzeniu, ja zrobilam okolo 15 popołudniu. kochalam sie bez zabezpieczenia, wiec podejrzenie ciąży istnieje. OD 5 dni bolą mnie jajniki i chyba macica, szczegolnie jak wstaje i chodze. Nigdy nie mialam takich bóli co najwyzej w dzien spodziewanej miesiaczki, to trwa juz 5 dni. Denerwuje się. Nie zabezpieczamy sie z partnerem, ale on nigdy raczej nie kończy w śroku wewnątrz mnie. Piersi mam powiększone, ale moze jest to spowodowane tym że ostatnio przytyłam, Zazwyczaj mam cykle 26-28 dniowe. Nigdy dotąd okres nie spóźnial mi sie tak długo, tym bardziej że d ostatnich 3 miesięcy dostawala go za wcześnie - po 22 dniach, raz nawet po 16. Co ze mna jest?

witaj:) wiem co mozesz przezywac bo sama kiedys nie mialam okresu przez ponad 47 dni... z tym tylko ze u mnie nie bylo podejrzenia ciazy....bo sie nie kochalam... spowodowane to bylo duzym stresem... a jesli chodzi o kochanie sie bez zabezpieczenia..hhmm.. coz moge rzec... jesli Twoj partner nie konczy w Tobie to nie znaczy ze nie ma tzw\"wycieku\" w ktorym tez moga sie znajdowac plemniki... ale jesli zrobilas sobie test... i wyszedl negatywny... to sama nie wiem co moze byc przyczyna... faktem jest to ze najlepiej test zrobic sobie rano.. zaraz po przebudzeniu... bo wtenczas stezenie hormonu hcg w moczu jest najwieksze... jednak nie znaczy to to ze musisz wykonac go wlasnie rano.. praktycznie na kazdym tescie jest napisane ze mozna go \"zrobic\" o kazdej porze dnia i nocy... jednak w Twoim przypadku polecilabym wizyte u Twojego lekarza... on powinien Ci powiedziec i poradzic co zrobic abys znowu dostala okres... dla pewnosci zrob sobie jeszcze jeden test... ale wlasnie rano... zycze powodzenia i otrzymania wyczekiwanej miesiaczki:) pozdrawiam :D

Gość sosik
hej mam ten sam problem . u mnie jest juz 41 dc a okresu ciągle nie ma. buuuuuu , a zawsze miałam 28-32 dniowe. Ani okresu ani owulacji-mierze tempke sobie i zupełanie nie wiem co to jest. Jak fajnie jest miec okres......

Gość marzaanana
Witam:) Miałam ten sam problem w tym miesiacu,miesiaczka spozniła mi sie ponad 5dni:(co za horror przezylam:o Brzuch tez bolam mnie gdzies 4dni przed okresem:o na ale na szczescie dostalam miesiaczke:)