Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna_

zazdrosna o byłe kochanki

Polecane posty

Gość zazdrosna_

Od niedawna spotykam się z pewnym chłopakiem. Nie jesteśmy jeszcze razem, a ja już jestem zazdrosna... zazdrosna o dziewczyny z którymi sypiał/a może nawet dalej sypia...? Wiem, że kochanek w jego życiu było bardzo dużo. Partnerka jedna. Ta świadomość sprawia, że nie potrafię mu zaufać, uwierzyć w jego szczerość. Cały czas mam wrażenie i myślę o tym, że jestem jedną z wielu mimo iż on robi chyba wszystko żebym nie odbierała go w negatywny sposób. To jest silniejsze ode mnie. Do tego mam cięty język i nie waham się go używać... Czasami dziwię się że jeszcze nie dał sobie ze mną spokoju. Jest mi źle w tej sytuacji, ale nie potrafię być naiwna.

Gość jdhdh
nie dziwie ci sie, tez bym byla ostrozna. koles mial mnostwo kobiet z ktorymi sypial, a tylko jedna z ktora sypial oficjalnie, bo byla jego partnerką :D ja bym uciekala od takiego...

Gość elle normal
Jesli jestes dla facet naj to zadna znajoma na sex nie wtraca sie do was nie smarka mu w rekaw nie pisze ipt jesli natomiast byłe znajome na sex sa obecne w waszym zwiazku to nie dziwie sie ze tak sie czujesz.. i ze cie to rani.. podziwiam, ze tyle czasu wytrzymlaas ten harem.. musisz go bardzo kochac, a on ciebie?

Gość zazdrosna_
Nie jesteśmy jeszcze razem... Wiem, bo on jest ze mną szczery/ albo udaje że jest szczery / w każdym razie nie ukrywa tego, że sypiał z wieloma kobietami i czasami były to bardzo przypadkowe dziewczyny. Z poprzednią partnerką spotykał się 2 lata. Nie potrafię mu zaufać. Chciałabym, ale nie potrafię. Czy one będą obecne w naszym ewentualnym związku? To się okaże...

Gość elle normal
16:08 jesli facet spotyka sie z tobą.. to wybacz ale chyba nie robi tego z 5ma innymi? jesli tak, to znaczy ze zdradza.. bo zaczła 5 zwiazkow naraz.. i czeka gdzie mu wyjdzie a to nie ma nic wspolnego z miłoscia. Jak sie z toba spotyka to juz cie wybrał.. spotyka sie z toba z zadna inna wiec juz jestescie połaczeni:) i szczerosc jest wymagana i fair play

Gość zazdrosna_
Z tego, co twierdzi to spotyka się aktualnie tylko ze mną. Ja staram się trzymać tą sytuację na dystans...co łatwo przychodzi, też łatwo może odejść. Chcę żeby na własnej skórze poczuł różnicę między kobietą do której trzeba powoli docierać i dziewczynami, które proponują mu spotkania sam na sam - wiem że są takie sytuacje, pytam o nie, jak im się wykręca itd.

Gość elle normal
naprawde proponują mu sam na sam? ale swiat sie zmienił kobiety sa bardzo nachalne.. I co jak im sie wykreca/;)|?

Gość to on jest taki piekny
ze dziewczyny mu do lozka wskakują?

Gość zazdrosna_
Też tej nachalności nie rozumiem. Nie wyobrażam sobie jak można się tak zachować. Mnie by to przez gardło nie przeszło. To jest fatalne, bo mężczyźni zaczynają przez traktować kobiety przedmiotowo (...)

Gość elle normal
ja rozumiem, ze dziewczynie sie chce sexu za 2 drinki i zamiast wibratora woli z facetem ale niech sobie znajdzei wolnego a nie zajatego