Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juudytka 24

antykoncepcja - doradzcie mi proszę

Polecane posty

Gość juudytka 24

Czesc wszystkim odwiedzającym ten temat Doradzcie mi jaki jest bezpieczny sposób antykoncepcji. Zastanawiam się nad tabletkami ale z tego co wiem to dobre dla osób które codziennie uprawiają seks. Ja jednak tak nie mam bo mój facet pracuje różnie często jest w trasie i czasami wyjeżdża na tydzień lub pare dni i widzimy się góra 2 razy w tygodniu lub rzadziej. Tabletki są najskuteczniejsze ale czy można je brac tylko w dniu gdy bedziemy się kochac czy codziennie. Słyszałam że są jakies plastry antykoncepcyjne i czy je mozna kupic bez recepty? Może to by było najlepsze?

plastrów nie mozna kupic bez recepty, a poza tym to to samo co tabletki- też hormony tylko sie ich nie łyka, a wnikaja przez skóre

Gość jagooo
sorka ile ty masz lat??ty naprawde myslisz ze tabletki sa dla tych co uprawiaja sex codziennie??kto ci takich bajek naopowiadal??poza tym tabletki bierze sie codziennie, 21 dni, potem przerwa 7-dniowa...plastry dzialaja tak samo jak tabletki musisz miec recepte...z tym ze kosztuja 2 razy tyle i musisz je nosic przyklejone gdzies na ciele tez chyba 21 dni...jesli masz 24 lata jak nick wskazuje to twoja wiedza na temat antykoncepcji poraza

a poza tym pigułki sie bierze codziennie po jednej- inaczej nie są skuteczne... dziewczyno, wpisz w google antykoncepcja i poczytaj troche, wybierzesz cos dla siebie zamiast popisywać sie tutaj kompletną niewiedzą i czekać aż ktoś Ci powie co zrobić

plastry i tabletki dzilaja podobnie - tylko w przypadku 1ych hormony \'przedostaja\' sie przez skore, a w przypadku tabletek to sie je lyka. tabletki sie bierze codiennie - nie wazne czy sie kochasz codziennie czy nie. podobnie jest z plastrami - wymieniasz je co 2 tyg ale codziennie jest przyklejony. jesli nie chcesz stosowac plastrow ani pigulek to moze zacznij od prezerwatywy albo globulek