Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to juz nie wiem jak to powi

delikatna sprawa

Polecane posty

Gość ja to juz nie wiem jak to powi

Powiem wprost - moja mama czasami śmierdzi. Nie wiem, jak inaczej napisać to grzecznie, więc piszę wprost. Mama jest po 60ce a kiedy raz zwrocilam jej uwagę, to wyzwała mnie i porównala do najgorszych przypominajac, że w dzieciństwie mi "d...e podcierała". Problem w tym, że bywa mi zwyczajnie w towarzystwie wstyd za mamę a poza tym zastanawiam się, jak grzecznie jej powiedzieć, żeby zadbała bardziej o higienę. Pomijam fakt, że zdarzało jej się potraktować mnie jak psa i wyzwac od takich owakich, więc boję się jej cokolwiek powiedzieć, ale kłade to na karb zycia z moim ojcem, który pomiatał rodziną i wyśmiewał matkę latami. Co może mi poradzić w tej sprawie? Będę wdzięczna za każdą rozsądną wypowiedz.

Gość dkkgjk
Proponuję kupić jej z jakiejś okazji jakiś fajny np żel pod prysznic którego będzie używała z przyjemnością,jakiś np nawilżający

Gość jolcia65
nie wiem z czego twojej mamie smierdzi najlepiej udaj sie z nia do lekarza ginekologa i niech jej zrobi badanie wymaz z pochwy. A jak sie odzywa do ciebie to idz z nia do psychiatry bo to nie normalne jest.