Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrin

Czy mój facet jest normalny?

Polecane posty

Zrobił mi wykład z tego jak mam mieć rozmieszczone ikonki na pulpicie. Mówił które ikonki mają być w menu start a które na pasku szybkiego uruchamiania. Jakby to miało jakieś znaczenie. Taki z niego specjalista a stolika z Ikei skręcić nie potrafił. Lubi dyskutować na tematy z których szczerze mówiąc jest zielony niczym nać pietruszki - na przykład o polityce. Jak chce puszkę z piwem otworzyć to robi to w łazience podczas spuszczania wody i myśli że nic nie słyszę. Jak oglądamy razem wiadomości to nie mogę słowa nawet powiedzieć bo zaraz wrzeszczy. Tak się zastanawiam czy to normalne u facetów?

ahhhhhhhahahhahahahahhahaha :D:D:D:D niezbyt normalny ale fajnie sie czyta o takim :D:D:D

Gość I love you
noo... faceta masz.... wyjątkowego to napewno. Ja zawsze otwieram piwo trzaskając drzwiami od kibla:P

Gość lita
z piwem normalka i jeszcze pustą puszkę potrafi pod wanną schować

zgadzam sie z Pawłem..nic dodać, nic ująć... może tylko tyle : dzieczyno, nie daj się zwariować

Gość moze czteropak
napewno troche przesadzasz... bo oczekujesz poglaskania po glowie i tekstu "nie, on nie jest normalny" :) Ikonki maja znaczenie... Zwlaszcza dla kogos, kto sie komputerami interesuje. Ja tez bajzlu na puilpicie nie znosze. Ale do cudzych kompow sie nie pcham ;) Co do stolka to wielka szkoda. Nie ma jak mezczyzna jest "zlota raczka". Moj tato jest i cenie to bardzo u mezczyzn ;) Ja tez czasem lubie dyskutowac o tematach na ktorych sie nie znam - np o komputerach :D Wiec niz w tym zdroznego nie widze :P Jeszcze zalezy jak dyskutuje ;) A z tym piwem... Robi tak, bo Tobie to przeszkadza. Przestan scigac go za kazdo piwo, to bedzie otwieral jak czlowiek, nie w kiblu :P A ze wrzeszczy - to akurat kiepsko. Ale pewnie przesadzasz i po prostu prosi Cie o cisze. Moze go te wiadomosci interesuja ;) Uszanuj to :)