Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

sama siebie zaskoczylam

Polecane posty

Gość o jezu..

a zadko sie to zdaza-wierzcie mi. Wczoraj jak bralam prysznic to wlozylam sobie paluszek w odbyt...nie wiem co mnie podkusilo bo zawsze myslalam o analu z obzydzeniem i ze to jest nienormalne ale zaskoczylam sama siebie bo bylo to strasznie przyjemne! Bardziej niz jak wkladalam sobie do cipki...Nie wierze ze mi sie to spodobalo i nie wierze ze to pisze...

Gość o jezu..
Wybaczcie mi tę przerwę w pisaniu, ale właśnie włożyłam sobie do pupki klawiaturę. Coraz bardziej zaskakuję samą siebie:)

Gość o jezu..
Tym razem spróbowałam z dorodnym kabaczkiem i trzeba przyznać że dopiero on zapewnił mojemu annusowi prawdziwą rozkosz

Gość o jezu..
Oczywiście z wyspecjalizowanym robotem kuchennym:) Sam kabaczek byłby niewystarczający;)

Gość o jezu..
mi sie spodobalo, wiec pomyslalam sobie, ze mojemu chlopakowi tez sie spodba :), kiedy spal na brzuchu ...sciagnelam mu szybko spodnie i w wystajace posladki wpierrdolilam kij od szczotki do zamiatania :classic_cool: myslalam ze mu sie spodoba, niestety jego reakcja byla zgola odmienna, ..wyciagnol sobie z dupska cale 40 cm kija po czym przypierrdolil mi nim przez poliki i wcisnol w gardlo...:( nastepnie zaciagnol swoje spodnie i z lekko krwawiacym odbytem, pospiesznie zlapal za kurtke na wieszaku i klnac pod nosem opuscil moje mieszkanie :classic_cool:

Gość o jezu..
Jestem przekonana, iż doznał tak dużej rozkoszy, iż nie mógł znieść obecności innej osoby i udał się w miejsce odosobnienia aby podelektować się analno-szczotkowym podarkiem:)

Gość o jezu..
Muszę uważać na czym siadam bo wszystko po chwili ginie w czeluściach mojego brazowego oczka. Właśnie utknąl mi taboret...

Gość o jezu..
Gdy przyłożyć do mojego odbytu ucho to słychać szum morza

Gość sawarasawawads
zmien chociaz tego nicka "o jezu" bo on do tego tematu nie pasuje idiotko

Gość ja na south beach
uwielbiam kafe.. jesteście przyczyną mojego uzależnienia..

Gość waraga
up

Gość fgigfifg
no wlasnie stad sie to wzielo - ze jest przyjemne