Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stareeeeeeeee

po jakim czasie od rozpoczecia wspollzycia facet moze sie znudzic kobieta?

Polecane posty

Gość stareeeeeeeee

mam 30 lat,maz 33 od 8 lat wspolzyjemy wszystko bylo ok a teraz 1x na tydzien:( mowi ze to kwestia wieku? inna kobieta nie wchodzi w gre czy taka czestotliwosc to normalne?

Gość dsfsf
a nie przytylo Ci sie ostatnio?

Gość to zależy
może już po godzinie może po roku a może nie znudzić się nawet po 50 latach

Gość stareeeeeeeee
nie nie przytylo(48kg waze) mowi ze praca,stres,zmeczenie:O

Gość DA GROSSE PISSEN
no to tak tylko mowi

Gość stareeeeeeeee
wlasnie tu jest problem bo mi libido wyjatkowo wzroslo a mojemu mezowi spada wczesniej bylo statystycznie-3-4 x w tyg

zmień męża na nowszy model albo oddaj go na warsztat, tam go wyklepią, śruby dokręcą, luzy zlikwidują i tłumik założą

Gość nie sadze zeby to byla
kwestia wieku, raczej chyba potrzebujecie odmiany w sypialni. Moj facet ma 30 lat i czestotliwosc baraszek mamy wieksza, niz nastolatki ;) Ludzie kolo 50 kochaja sie niejednokrotnie przynajmniej raz w tygodniu. Jeszcze jedna rzecz, moze twoj maz jest przepracowany, bo z tego tez moze wynikac zmniejszenie libido :)

Gość dsfsf
to widocznie stres! duzo pracuje? moze wymagasz od niego zbyt wielu rzeczy i on juz nie wyrabia?

Gość gość
Ja to bym sie cieszyła, że jest raz na tydzien, a nie raz na rok. Nie przesadzajmy, nie każdy musi być maszynką do sexu - zresztą podał Ci powody i ja mu wierzę.

Gość ludzia gruba
mnie przybyło ze 30kg i jest ok;) to że facet się nudzi to nie atrakcyjność fizyczna to brak zainteresowania duszą ;) mojemu facetowi też przybyło i włoski wypadły i nie zawsze się uśmiecha ;) ale ja mogę go jeść codziennie -miłość chyba czy co?

Gość stareeeeeeeee
ja mu tez wierze-napewno stres w pracy etc chyba jestem malo wyrozumiala a chcialabym z drugiej str byc delikatna w tym temacie w stosunku do niego ale moze to przejsciowe zawsze bylo fajnie nie chce zeby bylo wtedy kiedy onn jest dyspozycyjny tylko...

Gość nie sadze zeby to byla
no i badz wyrozumiala :) moze znajdz jakis sposob na relaks we dwoje kiedy on wroci z pracy :) niekoniecznie zakonczony seksem

Gość ja mam 50
i kochamy sie codziennie ,czasem po pare razy ,to nie jest kwestia wieku tylko atrakcyjnosci partnerki,moja jest 24 lata mlodsza i pelna pomyslow no i lubi ten sport .Znudzic mozna sie juz po miesiacu jesli nie ma tego iskrzenia pomiedzy partnerami .Zmeczenie ,stress to sa tylko wymowki ,widze to po sobie ,moja praca jest bardzo wyczerpujaca ,a pomomo tego zwasze mam sily i ochote

Gość dsfsf
a moze pomyslales 50-latku ze kazdy reaguje inaczej? Dla jednego seks dziala odsterosujaca, dla innego, jeszcze bardziej go stresuje w takiej sytuacji? btw jakos mi sie nie wydaje, zebys mial 50 lat.

Gość stareeeeeeeee
nie czuje sie nieatrakcyjna i raczej nie jestem a w seksie nie bylo nudno u nas o nie a teraz cos powialo nuda a wlasciwie nie tyle nuda co wlasnie niedyspozycyjnoscia meza

Gość ja mam 50
Lubię opisywać w internecie moje sny erotyczne. Tak naprawdę jestem czterdziestoletnim prawiczkiem i cierpię na podagrę:(

Gość ja mam 50
niestety mam juz tyle ,ale sie nie przejmuje ,wazne zeby dusza pozostala mloda

Gość ludzia gruba
ja mam 50 -no oczywiście dzisiaj też walisz;) ino na forum:D bo twojej partnerce pomysłów brak:P

Gość stareeeeeeeee
mysle ze to napewno stres i odpowiedzialnosc za rodzine(mamy 1 dziecko)tylko taki dosc nagly przeskok z powiedzmy 4x na 1x kwestia jest taka ze czuje sie odrzucona?gdy on nie moze a ja mam ochote-poki co niemoge tego ogarnac(chociaz sie staram) nie jest to dla mnie sprawa piorytetowa ale napewno wazna

Gość bardzo zadziwiona
Moja dusza jest młoda jak onucka ZOMOwca:)

Gość ja mam 50
ludzia gruba ,moja nie ma 30 kg nadwagi wiec zawsze mam ochote ,kazdy facet jest wzrokowcem wiec nic dziwnego ,ze nie zawsze im sie chce .Tak juz nas natura stworzyla

Gość ja mam 50
A ją podniecają moje dorodne hemoroidy, które daję jej do zabawy podczas wspólnego oglądania przygód Misia Uszatka:)

Gość ludzia gruba
ja mam 50 no jasne :D twoja dupa nie ma nic innego jak wspaniałe wymiary:o dlatego ci nie staje ;) :D

Gość
Może z rańca? Wszak człek po dniu roboty to już wszystkiego ma powyżej, a po przespanej nocy od razu wszystko wygląda lepiej :). Chyba lepszy wybudzacz, niż abstynencja :P. A jak nie, to chyba trza się przyzwyczaić do trybu weekendowego :P. No i fajnie by było pogonić zad własny i chłopa ku jakiejś aktywności fizycznej. Troche regularnego ruchu czyni cuda. Raz, że baba ładniejsza, dwa, że facetowi rośnie poziom testosteronu. Aha, wbrew obiegowym opiniom, papieros nie jest fajny, ani przed, ani po...

Gość stareeeeeeeee
....papierosy rzucił jakies 5 lat temu....