Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miaa

przedawkowanie..

Polecane posty

Witam, chciałam zapytać.. dlaczego nic mi się nie działo po zazyciu12 tabletek na raz? ;( Musze jutro być chora ,żle się czuć lub cokolwiek zeby nie moc nigdzie wyjsc z domu. Moze znacie jakieś sposoby:*?

Nie uwierzy bo to są znane dość sposoby a u mnie nie zbyt sprawdzone:( niestety.. a

Gość Akimek_upalony
🖐️ ;o :P

Jak to.. zazyłam ok 19.30 ;( i nic kompletnie niec mi nie jest... ah.. ale naprawde;)? oby..

Gość senes
napij sie 5 torebek senesu, tak cie przeczysci, ze sama nie ebdziesz miala ochoty nigdzie wychodzic. albo olejku rycynowego

Gość nie sadze zeby to byla
moze nic ci sie nie dzialo, bo tak czesto go lykasz, ze organizm sie przyzwyczail :) Poza tym to polecam nauczyc sie symulowac, zamiast zatruwania organizmu. Kiedys twoja watroba da ci o sobie znac :(

Heh:Dniestety nie posiadam a dzis niedziela sklepy juz zamkniete wrr.. no trudno;> ale na przyszłosc będe pamietać

Pierwszy raz zarzyłam ibuprom nigdy nie zazywałam zadnych leków:p no wiem ale nie mam talentu ah

Gość senes
to idz do najblizszej apteki

raczej nie będę miała blisko tu apteki niestety.. bo mieszkam daleko od jakiejkolwiek. Ale jutro kupie na przyszłe dni:P

Gość rozpierdolisz sobie wątrobe
ale to sie nie ujawni za 2 godziny tylko za 20 lat. bożeeee widzisz i nie grzmisz :O

Mi nie chodzi zeby za dwie godziny rozwaliłam mi się wątroba tylko ze mną coś sie działo.. ee tam :| wątroba.. po 12 tabletkach??? ;|

Gość zjedz
surowego kartofla to dostaniesz gorączki :P

Gość na orazke to ja za młodu
piła prosze do pieczenia rzpuszczony w wodzie. ale samooczucie ma sie jak przy ostrej grypie wiec nie polecam

\"\"piła prosze do pieczenia rzpuszczony w wodzie\"\" o co chodzi??

Umrzeć, nie umrzeć. Ale możesz czuć niepokój, mieć duszności i serducho będzie biło szybciej. Mam nadzieję, że nie masz problemów z układem krążenia. Ziemniak i proszek do pieczenia to idiotyczne pomysły.

Ahaa.. a to to mogę mieć .. ale przeciez nie umre prawda? ;) Hm.. zależy jak kto na to patrzy..

czys ty zwariowala? tabletkami ludzie popelniaja samobojstwo a ty chcesz sie tylko zle poczuc.udawaj ze okres ci sie zbliza ja tak zawsze robilam.faceci nie maja takiej mozliwosci udawania.

Zwariowałam juz dawno:) Eeee tam.. dobra dobra powiem ze sie zbilza a poznoej sie okaze ze go i tak nie mam..ah .. nie wiem juz:( No to tyle dobrze ze nie umre ;p Zobaczymy jutro czy będę zyc;)

Hey:* mam pytanie.. dlaczego nic mi nie było nic a nic.. zasnełam normalnie i obudziłam się też.. tylko trochę mi się ręcę czepały a tak to to nic dlaczego!? ;(