Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARCIN.....

COS DLA WSZYSTKICH------------------WEJDZCIE

Polecane posty

Gość MARCIN.....

witam mam taka sprawe jak poderwac dziewczyne, ktora jest zainteresowana moja osoba, ale gdy piszemy do siebie smsy to ona nigdy pierwsza nie napisze, zawsze ja pierwszy.... doradźcie FACHOWCY

ja też z reguły pierwsza nie piszę........ale cholera mnie bierze jak on się nie odzywa. Więc wszystko jest Ok. Nie masz powodów do zmartwień. :)

po prostu w początkowym etapie znajomosci moze myslec, ze jak napisze pierwsza, to bedzie sie narzucac. Przyjelo sie, ze to facet pierwszy powinien sie odezwac. Moze wiec zatem powinienes dac dziewczynie do zrozumienia, ze byloby Ci milo, gdyby czasem ona pierwsza sie odezwala :)

Gość SkaRbuś
jesli Ty piszesz 1wszy to ona widiz ze tobie zalezy jak inaczje ma to byc widac:)? facet zabiega o kobietke

i za czesto tez nie ma co pisac.. kobieta wtedy zaczyna myslec czy Ci zalezy.. czy nie zalezy... ale w gruncie rzeczy mysli o Tobie.. a jak nad czyms sie dlugo mysli to sie to wkreca :)

Gość wiem ze to o mnie
napisz czekam:)

Gość MARCIN...
dzieki za wasze opinie, ale napiszcie moze raczej doradzcie, jak czesto do niej pisac w poczatkowym etapie znajomosci thx

Gość okko
ooo dobre pytanie powyzej :)

hmmm nie pisz według \"grafika\" ;) Zaskakiwanie + odrobina niepewności. My to kochamy :)

Gość MARCIN...
witam dalej nie wiem jak czesto pisac w poczatkowym etamie znajomosci -wiem ze nie uzywać " grafiki " -ma byc Zaskakiwanie + odrobina niepewności. ale jak czesto

Gość MARCIN...
Mrauuuu sorki w tym pedzie zle przeczytalem :) ok ale jak mozna zaskoczyc kobiete tzn jakie tematy poruszyc, oprócz tych standardowych : jak minal dzin, jak sie spalo, co robisz

Gość MARCIN...
ludki moje macie moze jakis pomysl na sms

Gość kobiety lubia czytac wiersze
* * * * * * Najpiękniejsze wiersze o miłości * * * * * * (ost.) moze cos ciekawego znajdziesz

Gość MARCIN...
wierszyki, to nie to nie jestem z nia na takim etapie zeby pisac smsy milosne potrzebuje cos spontanicznego doradzcie

Gość to nie muszą być smsy
mołosne ale jak sam będziesz sztywno trzymał się zasad to nie wymagaj od niej miłych słów przecież nie wklepiesz jej na telefon całego wiersza to mogą być wyrwane zdania w których będzie sentencja

Gość MARCIN...
witam raz jeszcze sprawa ma sie tak, napisalismy do siebie dopiero pare smsow i ja nie chce do niej pisac milosnych wysnan, nie chce tez byc tendencyjny chodzi mi o to aby sms byl z jajem ale tez na poziomie reasumujac milosne smsy nie jak sie masz, jak spalas, co robisz NIE poradzcie cos

Gość kobieta z wielkim sercem
to moze sms z zaproszeniem? :) pojdziecie gdzies razem to i pisac o czym bedzie :)

Gość MARCIN.....
kobieta z wielkim sercem dobry pomysl :) ok teraz kwestia zaproszenia.... jak myslicie zaprosic sms czy moze jak bedziemy rozmawiac w 4 oczy a moze lepiej zadzwonic czekam i dzieki za wypowiedzi

Gość gdzie sie podział autor
MARCIN....a ile Ty masz lat?:o 15?

Gość MARCIN.....
gdzie sie podział autor w kazdym wieku mozna sie zakochac/zauroczyc czy jak to zwia a nie kazdy wie jak sie z tym do konca obchodzic jak cie to interesuje to mam 22 a ty ile masz ?? przypominam ze to forum "zycie uczuciowe" temu jest poswiecone jesli sie myle to popraw

Gość MARCIN.....
witam jak byście to odczytali wyslalem do niej rano sms, owszem odpisala, pozniej wyslalem raz jeszcze ale bardzo milego i juz nie doczekalem sie odpowiedzi kobitki, jak wy myslicie

nie ma czasu albo po prostu przyjeła do wiadomosci co napisales i uznala że nie trzeba odpisywać (zadales jej jakies pytanie w tym smsie?:P) a moze odpisze jutro bo chce Cię potrzymać w niepewności ;)

Gość MARCIN.....
glamorous pytania nie zadałem :( ok przyjąłem do wiadomości to co napisałaś, ale co bedzie jak jutro ona nic nie napisze ani pojutrze?? czy mam ja jakoś zareagować

poczekaj jeszcze bo nigdy nie wiadomo co tam jej się przytrafiło ;) jutro nie pisz, żeby nie było że Ci zależy :P a jeśli ona sie nie będzie odzywac do Ciebie to napisz do niej coś niezobowiązującego, np. że życzysz jej miłego dnia :) jeśli Cię lubi to nie sposób nie zareagować;)

Gość MARCIN.....
glamorous oki thx na takie zwykle smys to zawsze odpisuje-zaraz, tylko dzis mnie zaskoczyla jak jej napisalem bardziej bardziej milego smsa to do teraz nie zareagowała /nie był to sms ktory kończyłby się pytaniem- i to ja usprawiedliwia / popatrzcie tak to wyglada ja pisze zwyklego sms ona odpisuje bardzo miłego sms ja pisze bardzo miłego smsa to ona milczy i jeszcze jedno zawsze to ja wysylam tego pierwszego ona jeszcze ani raz /raz tylko sygnałka pierwsza puściła/ co o tym myslec, jak to interpretowac KOBIETY doradzcie zblakanemu dzieki

Gość MARCIN.....
kobietki prosze Was wypowiedzcie sie jest to wazne dla mnie