Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie dolacze

powiedzcie co myslicie

Polecane posty

Gość sie dolacze

Zwiazalam sie z kims. on jest cudzoziemcem. Znamy sie 7 meisiecy, ciezko powiedziec od jakiego czasu jestemy razem bo jest to zwiazek na odleglosc.Ale byly miedzy nami deklaracje itd. Seksu nie bylo, jedynie pocalunki, normalne. Przyjechal w ten weekend, nocowal u kolegi. Spedzilismy cudowny czas razem. No i przenieslismy sie do mnie. Zaczelo byc goraco, ale ja mialam koncowke okresu. Doslownie jakies tam plamienie. Powiedzialam mu o tym. Powiedzial, ze jemu to nie przeszkadza ale to ja mam zdecydowac. Chyba z 5 razy powtarzal, ze dla niego to jest ok. Kochalismy sie. umowil sie ze mna na wczoraj. Czekalam caly dzien, cisza. Dzis cisza. Nie wiedzialam czy cos sie stalo, wyslalam smsa, czy wszystko ok, nie odpisal. Przed chwila odezwal sie do mnie przez internet. krotko bo nie mial dostepu do neta. Napisal, ze ten seks nie powinien sie zdarzyc. Spytalam czy dlatego, ze ja nie moglam. Odpowiedzial, ze tez. Dziewczyny, czuje sie strasznie. Zdecydowalam sie na to bo nie wiem kiedy go zobacze znowu, uczucia wziely gore...a przeciez to on twierdzil, ze dla niego to jest ok..

Gość sie dolacze
wiecie co no nie moge...gadam z nim teraz. Nie zrozumial mnie. To mu faktycznie nie przeszkadzalo. Ale wsyztsko pieknie wyglada, ze mnie wykorzystal...masakra, 7 miesiecy staralam sie mu zaufac po to zeby teraz uslyszec cos takiego...

Gość a powiedz..
to bylo pierwsze wasze spotkanie?

Gość taterek
ty szmato , jesteś jesteś szmatą

Gość taterek
bez obrazy - to tak byś zrozumiała na przyszłość

Gość keksio burek
jesłi to był arab to masz przerąbane

Gość moze facetowi przedtem nie
przeszkadzalo, bo byl napalony , a ze teraz przemyslal? Moze muzulmanin, dla ktorego plamienie jest czysms nieczystym? Czy Zyd , Hindus?- ja nie wiem, jakie religie tak maja...Wiesz, jakiego jest wyznania?

Gość sie dolacze
jest ateista. Nie jest Arabem, nie jest Hindusem. Szmata sie nie czuje. Mowie, ze mu nie przeszkadzalo, on mowi zle po polsku i po prostu nie zrozumial o co mi chodzi jak go teraz o to spytalam. Ale co uslyszalam? ze on sie tego wstydzi, ze to sie nie powinno stac. I pytal dlaczego ja to zrobilam. Powiedzialam szczerze, ze myslalam, ze cos jest miedzy nami ale sie pomylilam. Powiedzial, ze sie nie pomylilam. Nic nie rozumiem mowiac szczerze. To nie bylo nasze 1 spotkanie.

Gość wiesz znasz go jednak
glownie na odleglosc, nie wiesz dokladnie, jakie ma poglady na zycie, moze jest chocby pod jakims wzgledem dziwadlem itd. W dodatku pewna bariera jezykowa, inne srodowisko. Nie znacie sie zbyt dobrze, chocby z tego wzgldu na sex bylo za wczesnie. No ale sie stalo, wiec nie rozpaczaj, ale tez bardzo bym na dalszy rozwoj uczuc nie liczyla. Nie ty pierwsza sie pomylilas, moze im wczesniej, tym lepiej,

Gość sie dolacze
On jest dziwadlem, wiedzialam o tym od poczatku. Oboje bylismy niezle potrzaskani przez zycie, dalismy sobie czas zeby sie poznac. Znam jego poglady, nawet bardzo dobrze. Odleglosc....dzieli nas 300km. Jest to problem ale myslalam, ze do pokonania. Wiem, ze ma problem z okazywaniem uczuc. Ale to mnie zszokowalo, on sie zachowuje jakby sie bal, ze to ja go zostawie, jakby sie czegos wystraszyl...

Gość BBBBBBBBBBBBB
może się nie sprawdził w łóżku? powiedz mu, że Ci było z nim dobrze...czasem facet chce to usłyszeć