Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzbpb

prosze o pomoc- mam miesniaczka

Polecane posty

Gość mzbpb

witam chcialabym blizej sie dowiedzie czegos o miesniaczkach... mam na sciance macicy miesniaczka wielkosci pestki wisni...mam 23 lata ...moje pytanie dotyczy tego czy nie bede miala problem z zajsciem w ciaze oczytalam sie ze usuwa sie macice itd. to dla mnie straszne bo narazie moja gin. powiedziala ze nie musimy teraz tego leczyc ale co bedzie jak szybko bedzie rosl? od 2 lat biore tabletki novynette bralam je z przerwami de facto sama sobie je robilam nie konsultujac z lekarzem wiem nieodpowiedzialne ale juz teraz tak nie zrobie ale czy to mogla byc moja przyczyna i jeszcze dwa dni przed skonczeniem opakowania dostalam okres ..prosze niech mi ktos cos napisze na ten temat...

Gość famm .
IDZ DO HOMEOPATY -taki maly moze sie cofnac nie jedz mlaka i przetworow

Witam ja również mam małego mięśniaka średnica 7mm, moja pani gin nie dała mi żadnych leków ponieważ jest zbyt mały, musze tylko yć pod stałą kontrolą a więc co pół roku badanie. Nie martw się tak mały mięśniak nie ma wpływu na zajście w ciążę. Ja urodziłam córeczkę i zaszłam w ciążę bez problemów. Nie można tylko zostawić mięśniaka bez kontroli, jak zrobiła to moja mama i rzeczywiście zakończyło się to usunięciem macicy.

Gość EXELINA
DLACZEGO NIE JEŚĆ MLECZNYCH PRZETWORÓW????????????

Gość mzbpb
dziekuje bo bartdzo sie martilam jestm mezatka z krotkim stazem i bardzo chcemy dziecko tylko jeszcze nie teraz wykryto go u mniw przez przypadek w profilaktycznym badanu...dzieki