Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Palette farba rozjas.platynowy blond?

Polecane posty

Gość aliseeee

Mam wlosy juz rozjasniane, farbowane, ale ostatnio troche eksperymentowalam i pasemka platynowe zostaly, ale odrosty wyszly mi rude:( ... Chce uzyc teraz palette platyna farba rozjasniajaca o 2-4 tony zeby miec jasny ladny blond, a nie zolty! ani rudy!! Nie odpanda mi wlolsy po tylu farbowaniach ( w ciagu tego miesiaca 3 razy..)teraz chce odczekac jakies 3 tyg. od ost.

Gość aliseeee
Doradzcie please...

Gość lololalal
po rozjaśnianiu zastosuj rozsądnie płukankę fioletową, wyjdą popielate lub platynowe a nie żółte...tyle farbowań nie zaszkodzi, ja czasami tez tak eksperymentowałam...spróbuj płukankę, ale ona działa tylko na rozjaśnione włosy a nie na farbowane, wiem z autopsji,jeśli odrosty rozjaśńiałaś to po płukance powinny być ładne, a eśli farba to próbuj jeszcze raz...najlepiej to się trzymać jednego sprawdzonego koloru... powodzenia

Gość aliseeee
Dzieki, ale plukanke srebrna uzywam juz od dawna 2 razy w tyg po myciu wlosow, i rudych nie zmienia na platynowe!Kto farbuje palette platynowy blond?

Gość jaaaaaaaaaaaa=
tylko pallete daje taki efekt na jaki licze. ale te farby strasznie niszcza wlosy

Gość aliseeee
A palette intensive color creme bardzo jasny blond E20 wloski juz daje efekt? Na wlosy juz rozjasniane, rudawo-zolte..?

Gość aliseeee
nikt tych farb blond nie uzywa????????