ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 widzę na kafe, co się stało, czyżby wspólny odwyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zieleń Napisano Październik 29, 2007 pozmieniali sobie wszyscy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 29, 2007 nastała moda na pomarańcze?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 29, 2007 ja wręcz lgne do smukłości! jak muchy do gówna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alkoholowy Zanik Mózgu 0 Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 29, 2007 AZM = gąbczak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotny 1 Napisano Październik 29, 2007 ja jeszcze jestem:P ale rzadko tu bywam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 pijawa jesteś jedną z mniej inteligentnych osób na forum, więc z łaski swojej nie wchodź na tematy założone przeze mnie. dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 ja druga i nie chcę konkurencji, więc z łaski swojej zabieraj dupę w troki i spierdalajj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samobieżna krupa śnieżna 0 Napisano Październik 29, 2007 odwal się od pijawki coś za coś - pijawka ma przynajmniej fajne cyce, a Ty pewnie dwa pojemniczki od masła hotelowego :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Październik 29, 2007 ej w morde jeża zaraz z wami porządek zrobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 29, 2007 Topik taki jakiś w ogóle dziwny.. przeintelektualizowany... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 29, 2007 Nie jestem punkiem już od dośc dawna.., :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 punkuj? Myrevin odejdź pókim cierpliwa... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczqa 0 Napisano Październik 29, 2007 Chowamy sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 29, 2007 --> pijawka Jakich zdjęć O_O z Danii ? Nie dostałem jeszcze.. słowo. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outsider 0 Napisano Październik 29, 2007 Właśnie siostro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 kasacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 29, 2007 płynna sraczka :D Nie wytrzymałem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stój Halina Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 jest mój, więc spirdalaj sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jovanka Pierdzielić 0 Napisano Październik 29, 2007 hej, hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pradziad na słocie Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 spokojnie, znam te granice. chociaż Ciebie nie powinny się one tyczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pradziad przy saniach Napisano Październik 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GLIZDA W PARAPECIE Napisano Październik 29, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 tak na serio, to irytujesz mnie ostatnio. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 29, 2007 kiedyś mniej mnie irytowałaś...chyba:-o dobra, nvm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 29, 2007 Taaa... życie zacina sie po czterdziestce... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach