Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokomotywa

oklamalam ginekologa i co teraz ????

Polecane posty

Gość lokomotywa

nie przyznalam sie ze wstydu ze to moj pierwszy raz ........zle zrobilam ?????????

Gość lokomotywa
up up upppppppp

Gość lokomotywa
tzn. ze to moja pierwsza wizyta .....

Gość no i co z tego....
? byłaś na badaniu czy przezyłaś z nim swój pierwszy raz?:O bo nie czaję:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość ja tez bylam
w pt pierwszy raz ale jakos hyba nie bylo mi wstyd bo bez ogrodek powiedzialam ze to moja pierwsza wizyta :D

Gość lokomotywa
tak tyle ze w moim wieku wstyd powiedziec ze to pierwsza wizyta ..wiac sklamalam 27.lat dodam ze mam

Gość to nie wstyd to IDIOTYZM
z twojej strony i wielka nieodpowiedzialność:O

i nie mam tutaj na myśli tego, że się nie przyznałaś lekarzowi, że to 1-sza wizyta, żeby nie było wątpliwości co nazywam idiotyzmem

Gość lokomotywa
wsyd mi jak diabli ale juz tego nie odkreca a zreszta to chyba nie robi roznicy ????????????

z jakiego powodu jest ci wstyd?

Gość lokomotywa
wiem ze to idiotyzm no ale stalo sie czasu nie cofne, martwi mnie to ze nieprzyznalam sie czy to cos zmienia wie ktos ?????????

to, że się nie przyznałaś niczego nie zmienia tylko nei ób więcej cyrków i masz chodzić do lekarza przynajmniej profilaktycznie - RAZ W ROKU

prawdopodobnie uniknelas wykladu, ze powinnas przyjsc wczesniej, a badania kontrolne i tak takie same Ci powinnien zrobic ja tez sie nie przyznalam, kiedy bylam na 1ej wizycie a bylo to kilka lat temu i mam troche mniej od Ciebie

Gość lokomotywa
tak postanawiam ...tylko boli mnie to ze sklamalam i ze to moze jakis problem niewiem ??????moze to w czyms przeszkadza w wynikach .wie ktos???????

no proszę Cię... zlituj się:O naprawdę masz 27 lat???

Gość lokomotywa
aha ok. wiec bez problemu

Gość lokomotywa
no dobra 24 ale niczego to nie zmienia

Gość ja tez bylam
heh ja tez mam juz 20 i bylam pierwszyraz, gdyby nie facet to jeszcze troche by minelo a poszlam akurat po tabletke "po" ,nie przejmuj sie nic sie nie stalo ze nie powiedzialas :D swoja droga bylam pierwszy raz,zaplacilam 80zl i bylam w gabinecie 5 minut... tylko zajrzala do srodka czy nie mam nadzerki...

Gość a niby co to zmieni
ja byłam pierwszy raz u gina jak miałam 23 lata,bo wtedy zaczęłam uprawiać sex;) może i to późn dla kogoś,ale czekałam na takiego którego pokocham :D a on mnie:P 'a co do tematu,to nic nie zmienia. Tyle tylko że nie wiem czemu tak powiedziałaś.....są i takie które mają po30 a do gina jeszcze nie poszły. także lekazrowi mówi się wszystko, bo on już i tak wiele się nasluchał w swoim lekarskim życiu i raczej nic go już nie zdziwi

Gość lokomotywa
80zl. za 5 min. a to zdzierca!!!

Gość lokomotywa
no ale jakos mi wstyd bylo sie przyznac ze w tym wieku i po raz pierwszy , chociaz mam kumpele co ma 26 i tez jeszcze nie byla

Gość taczka.
Ja byłam pierwszy raz u ginekologa w wieku 28 lat. Wiem, że to późno, wiem, dziekuję, prosze o nierobienie wykładów. I ten sam numer zrobiłam. Wczesniej sie poinformowałam, pooglądałam sobie fotele w interneciem, żeby mnie tam nic ni zaskoczyło :P I nie uwazam, żeby to miało jakies znaczenie, czy lekarz wie, że to pierwsza wizyta, czy nie. Od tamtej pory chodze regularnie Nie przejmuj sie, po prostu teraz już chodź

Gość oszustka
Ja też kiedyś oszukałam ginekologa. Zapłaciłam za wizytę fałszywą 200-tką a on mi wydał reszty. Nie dość, że mi zbadał ciipkę to jeszcze zarobiłam 120 zeta. Ale afery nie było bo to była dobrze podrobiona 200-tka. A grzybica, którą stwierdził - jak najbardziej prawdziwa. :D