Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss...

czy to juz mozna okreslic chodzeniem

Polecane posty

Gość sss...

ze soba? znamy sie z sieci od 6 miesiecy, spotkalismy sie kilka razy . Codziennie gdy rozmwiamy zwraca sie do mnie pieszczotliwie " różyczko , serduszko moje itp. nie wiem jak mam traktowac nasze relacje

Gość sss...
sarkastyczna dobrze wiesz o co chodzi ale chcialas dać upust swemu przemądrzalstwu i ok niech bedziNo wlasnie ciezko stwierdzi , z jednej strony nie czuje sie zobowiazana w jakis sposob z drugiej jednak kiedy tak ciagle rozmwiamy i slysze takie jego mile slowa to odczuwam pewna bliskosc

Gość Pandopuszka
chodzenie? ile masz lat? 14? Całowaliście się? Pieprzyliście?

Ja zacząłem chodzenie w wieku mniej więcej 1 roku. więc jeśli masz nawet te 14 lat to prawdopodobnie tak, to jest chodzenie.

Gość sss...
pandopuszka ale wulgarna jestes po co tak odrazu? wpisze sie ktos normlany ?

Ale puszka ma rację. Co to by się działo na świecie gdyby każda kobieta której napisze kotku myślała że jesteśmy parą? Nie rżnęliście się ani nawet nie całowaliście - wybij sobie z głowy jakieś tam chodzenie.

Gość kilka razy sie spotkaliscie w
ciagu 6 miesiecy ? to za malo wg mnie.... poza tym mam pytania pomocnicze : 1. czy znasz jego znajomych / on Twoich ? 2. czy poznal Twoich rodzicow i na odwrot ? 3. czy jak idziecie gdzies razem to sie trzymacie za reke ? 4. czy mozesz na niego liczyc , np. zadzwonic w nocy ,ze zle sie czujesz ? (i czy masz pewnosc ze np. on przyjedzie ? ) 5. czy spicie ze soba (chociaz to o niczym nie swiadczy tak naprawde ) ? a tak w ogole, to nie mozecie porozmawiac o tym co was laczy ?

Gość sss...
spotkalismy sie 4 razy to fakt i ten czwarty i trzeci byl tylko ok godzinki niestety tak wyszlo poza tym mieszkamy jakies 150 km od siebie wiec sporo ,pracujemy , uczymy sie weekedny wiec naprawde jest ciezko... kilka razy sie spotkaliscie-> punkt 4 -> nie mialabym sumienia budzic go w nocy by przyjedzal do mnie z tak daleka bo cos tam .. na wszystkie inne punkty opdowiedz NIE znam jego rodzicow z opwiadan i zdjec, on rowniez. Nieraz mam ochote porozmwiac o tym co nas laczy ale nie potrafie sie przemoc ciagle licze ze sam zacznie , poza tym nie chcialabym go wystraszyc - napewno wiecie o co chodzi

Gość czyli nie chodzicie ze soba
tylko sie spotykacie :)

Gość monyka1
a czy spotkanie sie ze soba a chodzenie ze soba nie jest tym samym?

Gość wg mnie nie jest to samo
to co autorka opisuje to sa spotkania kolezenskie raczej dopiero :)

Gość monyka1
wg mnie--> no napewno poczatkowa faza znajomosci ale w sumie znaja sie ok 6 miesiecy , a poza tym ten facet zwraca sie do niej serduszko moje czy tak zwraca sie kolega do kolezanki?

Gość kobieta z wielkim sercem
o rany...spytaj się zwyczajnie ;) "mój drogi...czy my jesteśmy razem?" :D:D:D:D:D:D:D

Gość taka jedna dość samotna
a jezeli sie calowalismy, ale nic wiecej bo to w sumie 1 spotkanie bylo, a on wyjechal, ale pisze ze kocha i teskni to co to jest?

Gość hmm nie wiem ...
napisze jak to bylo u mnie.... poznalam kogos (via net ;) ) , troche pisalismy , tak zupelnie "niezobowiazujaco" ... w pewnym momencie zaproponowal mi spotkanie ..kolacja ,kino i takie tam :classic_cool: poszlam , iskrzylo jak cholera ;) po 1 spotkaniu on wyjechal na pare dni, dzwonil pare razy dziennie , wrocil , od razu sie spotkalismy i od czasu tamtego drugiego spotkania jestesmy razem ... po prostu to wyszlo w ROZMOWIE ze OBOJE chcemy sprobowac :) on do dzis mowi mi, ze juz na pierwszym spotkaniu chcial mi to powiedziec (ze wlasnie zaczyna sie nasz zwiazek) ,ale stwierdzil ze ja w to nie uwierze , wiec postanowil poczekac do drugiego spotkania... :P nie bylo zadnych gierek ,typu "przeczekam dwa dni i dopiero zadzwonie" tylko od razu rozmowa na temat spotkania (nawet nie propozycja z jego strony, bo powiedzial,ze widac bylo po mnie ze chce sie znow z nim spotkac ;) :D ) chce napisac,ze KOMUNIKACJA to jeden z elementow zwiazku . Ja na poczatku mialam problemy z wyrazaniem tego co czuje, co chce ... ale z czasem przychodzilo mi to latwiej ...

Gość taka jedna dość samotna
co innego jak wyjechał na parę dni, a co innego na pół roku