Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrastajacy paznokiec palca ua

zalozenie klamry na wrastajacego paznokcia na ul. Wysockiego 22

Polecane posty

Mam pytanie czy ktos tam to robil, ile kosztowalo i czy byl zadowolony z zabiegu?

up

Witam, jestem wlasnie po wizycie u stylistki paznokci. Wrasta mi sie paznokiec palca u nogi. Tydzien czasu moczenia go w wodzie z dodatekiem sody, pomogl ( pozbylam sie ropy, opuchlizna ustapila, zmalala ) jednak nie zaradzil. Bol wciaz ten sam i brak wiary, ze problem ustapi. Zamiast wybrac sie do lekarza, po analizie czym dysponuje nasz rynek uslugowy zdecydowalam sie na owa stylistke. Znalazlam info na temat klamer zakladanych na paznokcie, tamponad, rureczek itd ( zamiast okrutnego zerwania badz wycinania paznokcia ). Jednak dopiero podczas wizyty wrastajacy paznokiec zostal obejzany, zdezynfekowany i pani stylistka zaradzila. Nie bede opisywala przebiegu wizyty ani kosztow owej uslugi. Napisze tylko iz miejsce godne polecenia. Pani stylistka to kobieta niosaca pomoc cieprpiacemu, chcaca pomoc a to najwazniejsze.Mam zalozona tamponade, byc moze obejdzie sie bez klamerki. Mam zamiar odwiedzic pania ponownie. Kobieta delikatna, starajaca sie by stopien bolu ograniczyc do minimum a przedewszystkim uczciwa. Nie bede klamac, ze nic nie bolalo bo bolalo. Jednak ciesze sie, ze znalazlam sie wlasnie w takich rekach i serdecznie polecam Wszystkim cierpiacym profesjonalna pielegnacje dloni i paznokci "PAZUREK" na ul. Wysockiego 22. Mi pani pomogla w cierpieniu, mam nadzieje, ze moj temat pomoze nastepnym Pozdrawiam Wszystkich cierpiacych Ps. Im szybciej tym lepiej