Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danuta Hojarska

DLACZEGO FACECI MYŚLĄ ŻE PIERSI KOBIETY TO TYLKO SUTKI?

Polecane posty

Gość dum dum
A czy facet to tylko duży penis? Bo kobiety tylko o takich piszą i takie wychwalają.

Gość wredota obrzydliwa
Piersi to całe "to" co mieści się w biustonoszu a nie tylko sutki :O

Gość do dum dum
ale jej chodziło o pieszczenie; nie o to co najważniejsze ;)

Gość co ty chcesz
Bo faceci zawsze robią to na co oni mają ochotę a tak sie składa że bardziej ich kręci to że pod wpływem dotyku brodawki twardnieją i to ich bardziej zajmuje niż macanie całej piersi

Gość co ty chcesz
lepszy taki egzemplarz co bada reakcję brodawek niz taki który piersi traktuje jak kawałek ciasta które trzeba dobrze zagnieśc i miętosi piersi z całej siły

Gość do dum dum
co ty chcesz - zgadzam się z tobą (chodzi o ten drugi twój post)

proponuje zabawe , bo rozmowy czasami nie skutkuja ;) zabawa polega na tym , ze Ty rysujesz ( Twoj partner tez moze swoja narysowac ) mape swojego ciala ( figura kobiety , strzalki i opisy ) i podpisujesz : tu lubie najbardziej , tu mnie laskoczesz , o tym zapominasz, tu jestem najwrazliwsza itd itd. ; najlepiej zrobic to w kilku egzemplarzach i wtykac mu jak liscik milosny ;) moze w Twoim przypadku tez poskutkuje ;)

Gość co ty chcesz
eeee tam lepiej pozaznaczac na własnym ciele bo mapę to on zgubi albo zapomni ;-)

Gość likos
zdecydowana większość kobiet wyraźnie okazuje że jest im dobrze właśnie podczas piesczoty brodawek owszem podczas pieszczoty piersi jest im miło i przyjemnie ale brodawki to jest TO, facet jak to facet koduje skrótem myślowym po co się męczyć kompleksowo skoro można na skróty

Gość a ja zygam
mam juz dosyc facecii tylko sutki i sutki, a co z masazem calych piersi, salowaniu do okola sutek a nie same sutki;/;/