Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facio_

Bylem kiedys gruby... fotka

Polecane posty

Gość Facio_
Hehe, widze, ze glosy podzielone ;) Golilem juz kiedys i lepiej to wygladalo :) A to, ze ktos goli wlosy to przeciez nie znaczy, ze gej ... bez przesady!!!

co wy pierdolicie dziewczyny??!! facet nie wygląda jak anorektyk, wygląda w sam raz i już nie powinien więcej zrzucać!! chyba nie widziałyście chudych facetów, a on wygląda wystarczająco dobrze i szczupło!! zdjęcie jest dość niekorzystne a co do owłosienia to naszczęście nie wygląda jak u niedźwiedzia:) niech sobie zgoli jak mu wygodnie, jeszcze każecie mu do solarium iść i wsmarowywać te śmierdzące samoopalacze??? pogięło was na maxa, jesteśmy w Polsce a nie w Afryce

i co to za głupie generalizowanie wśród bab?? nadal żyjemy w zaściankowym kraju, mnóstwo facetów goli swoje klaty i jakoś nie są wyzywani od pedałów :O

Gość niech bedzie pochylony
eee tam, brednie, bedziesz wygladal jak pedzio a klata bedzie cie swedziala. po co ci to???

Gość Facio_
Jednak lepiej to wyglada, poza tym nie robie tego codziennie :) Raz na miesiac, podczas ostrzyzyn ... nie pytac czego ;)

Gość taka glupiutkaaaa
moim zdaniem wygladasz zajebiscie. takiego faceta chcialabym miec. koniec. a poprzednie koemnatrze to oj chyba ktos tutaj jest zazdrosny.

Gość Stary Pisior
Wyglądasz jak żonaty wróbel...Ja jak mam ochote na ćwiczenia biore kij od miotły również smukły jak moja kobieta i go podnosze:-0.