Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalie222

pragnienie ciąży

Polecane posty

Gość natalie222

hej dziewczynki,strasznie chciałabym zobaczyc 2 kreski na tescie...mam juz córcie,jutro kończy roczek a mi sie znów dzidziol marzy....Jak myslicie taka roznica jest dobra czy nie???Będzie niecałe 2 latka,ale skoro w domu siedzimy z córką to i sie drugie odchowa...ja jedynaczka jestem i wiem jak to boli.Mam pytanko,jesli okres mialam 20 pazdz. to 14 dzien cyklu wypada w tą sobote,czy wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciąże czy np dzien wczesniej?Dodam ze seks codziennie odpada ze wzgl na prace meza,jest wyczerpująca i kochamy sie ok 2 razy na tydzien.

Gość no no podziwiam
Ja nie mogę się zdecydowac na jedno dziecko a Ty ledwie doszłas do siebie po pierwszej ciąży już planujesz drugą. Zazdroszczę dobrego samopoczucia i optymistycznego podejścia do życia. W moim odczuciu życie po ciąży to pasmo cierpień i wiecznych wyrzeczeń, zmęczenia i dolegliwości spowodowanych ciążą. Życzę powodzenia ze starankami.

Gość natalie222
pasmo nieszcześc?????Moja córka jest moja najwiekszą miłoscia,bo jest dzieckiem mężczyzny ktorego kocham nade wszystko....kazey jej usmiech,dotyk malutkich rączek wywołuje u mnie niesamowite wzruszenie,kocham ją całą sobą, dlatego świadomie decyduje sie na kolejne Sloneczko...ale Ty tego nie rozumiesz wiec jak mozesz oceniac moje dziecko pasmem nieszcześc????

Gość no no podziwiam
Nie oceniam Twojego dziecka, ale własny stosunek do dzieci i macierzyństwa. Przeczytaj co napisałam. Zazdroszczę tego że dla innych kobiet pragnienie posiadania dziecka jest czymś naturalnym i oczywistym. Dla mnie macierzyńśtwo jest tym czego oczekują ode mnie inni a nie czuję do tego ani chęci ani przekonania.

Gość Ja tylko tak sobie...
Ja też bym chciała już dziecko... niestety przez pół roku starań nic... teraz staramy się na nowo to 1 cykl do okresu 6 dni ... jednak czuję że okres nadejdzie :o

Gość natalie222
do no no podziwiam- na to przyjdzie czas...poczujesz sama ze czegos Ci brak w zyciu...nie mozesz robic tego co oczekują inni,sama bedziesz wiedziec ze4 juz czas na dziecko. do Malwiny- zycze dwoch pieknych kresek...ja tak miałam w tamtym cyklu...okresu brak, wiec szybko do apteki po test i wielkie rozczarowanie...jedna kreska,nie jestem w ciązy,a juz sie z mężem cieszylismy...taką pustke poczulam,jakby mi ktoś zabrał nie rozpakowany prezent.Ale napewno Wam sie uda!!!!Powodzenia.

Gość natalie222
ja tez czułam przy pierwszym dziecku ze okres bedzie,bolał mnie brzuch jak co miesiąc i cyce miałam jak balony...i dotknąc sie nie dały a mimo to fasolka juz w brzuszku była,a ja nawet nie przypuszczałam...

Gość Ja tylko tak sobie...
wczoraj zrobiłam test i była jedna kreska...coś sie boję że jestem bezpłodna :( życie...

Gość karenina
Ja też się staram o dziecko. Okres powinnam była dostać w sobotę. Zrobiłam test i tylko jedna kreska. Jednak okresu nie dostałam do dziś. Dlatego trochę się łudzę, że może jakieś przekłamanie, może za wcześnie było na test... Piersi mnie bolą, brzuch też pobolewa, ale boję się, że tylko sobie wkręcam. Za parę dni znowu zrobię test. Jeśli oczywiście do tego czasu nie dostanę miesiączki.

do nataklie222 a czy jak spozniala ci sie miesiaczka bolaly cie jajaniki .. mi sie 5 dni spoznia i ciagle kuje mnie cos w jajanikach ..czy mozliwe ze jestem