Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba 1

brak apetytu bezsennosc i zawroty glowy

Polecane posty

Gość farba 1

od jakiegos miesiaca strasznie dziwnie sie czuje po pierwsze nie mam wogole apetytu jem na sile aby tylko jakos trzymac sie na nogach,schudlam 8 kg w miesiac,pozatym nie moge spac bralam juz rozne leki nasenne zazwyczaj ziolowe i nic nie pomagaly a gdy wzielam wieksza dawke to mialam suchosc w ustach i nosie,do tego czesto kreci mi sie w glowie i mam napady goraca.ja mam dopiero 20 lat,jak bylam u lekarza to mnie po prostu zbyl powiedzial ze to pewnie od stresow i nic wiecej .co ja mam robic?co mi jest?pomozcie...

Gość mi na swędzenie pomaga
ej.. ja mam to samo.. wszysy twierdzą, ze nerwica.. al eja idę do neurologa z tym.. badania krwi o.k., a może tarczyca?

Gość farba 1
mialam robione podstawowe badania i wszystko wyszlo w normie neurolog tez nic nie zauwazyl wiec juz sama nie wiem,ale masz racje moze to byc tarczyca. moja mama miala z nia problemy az jej wkoncu wycieli a jakie badania sie na to robi?

Gość mi na swędzenie pomaga
poziom hormonów tarczycy, nie wiem dokładnie, najlepiej zapytaj lekarza, ale przy tarczycy chudnie sie i są zaroty głowy właśnie.. a z włosami nie masz problemów?

Gość farba 1
raczej nie jestem fryzjerka i dobrze o nie dbam,nie narzekam:p ale wlasnie te cholerne hormony a moze to spadek progesteronu ma na to jakis wplyw? bo ostatnio ginekolog stwierdzil malo tego hormonu i wypisal luteine

Zbadaj sobie poziom estrogenów (estradiol II), TSH i sprawdź jaką masz hemoglobinę. Możliwe, że ze wszystkim jest coś nie tak.

Gość też tak miałam
Przeszłam przez szereg badań, lekarzy, szpital i... nerwica. Myślę ze to to. Twoje objawy są identyczne jak moje. Ale oczywiście zrób badania że by sie upewnić. Bo ja tez nie mogłam uwierzyć, że nic mi nie jest.