Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaZamość

Nie bede mogla usnąc przez tesciową!!!

Polecane posty

Gość natalkaZamość

Dziewczyny! Codziennie chodze do mojej tesciowej z dzieckiem od 17 do 20,dzisiajmąż pracował w garązu,malował błotnik sąsiadowi i nie zdążył do 20.00 wiec powiedzialam ze ja juz pojade z małym a on dojdzie.On natomiast powiedzial ze zajmnie mu to 15 minut i mam zaczekac ale ja chcialam juz isc bo widzialam jak dziecko trze oczka i ziewa!!!a tesciowa ze 15 minut w ta czy w tamtą nie zmieni nic i mam zostac,ale ja chcialam isc a ona mi tak powiedziala ALE TY JESTES UPARTA!!!!do synka-ZOBACZYSZ JAK TATUS BEDZIE CIE I MAMUSIE PIEPSZYŁ!!!ale ja nic na to wziolam malego i poszlismy!ani mi nie odpowiedziala dobranoc a na koniec mąż mi powiedział ALE TY JESTES PIERDOLNIETA!O BYLE CO SIE OBRAZASZASZ!! a ja mu KTO TU SIE OBRAZA!SPISZCIE JAKIS PAKT Z MAMUSIA!TO NA SIE OBRAZILA I NIEWIEM ZA CO!!! co za idiotka!!!mam jej juz dosc!ale boli mnie to ze mąż zawsze bedzie po jej stronie i zawsze bedzie jej bronil!!!a mnie nigdy!co ja mam zrobic!ja nie chce takiej rodziny!!!ŻONA I DZIECKO MAJA BYĆ NAJWAZNIEJSZE DLA NIEGO a nie mama!!!!

Gość bez sensu głupie
a po co do niej chodzisz? po prostu przestań ją codziennie odwiedzać (to chore!) i problem sam zniknie...

Gość natalkaZamość
do tej pory było ok. chodze-szczerze żeby sie troche rozluznic!!!pobawi mi ziecko przynajmniej przez te 3 godzinki!bo cały czas jest ze mną. myśle nad tym żeby przestać tam chodzić...ale mąż sie obrazi!!! on taki jest!o wszystko i o prawde!czasami żaluje że to on został moim mężem...nie znalam go z tej strrony!!i niewiem jak to bedzie dalekj.

współczuje takiej rodziny:(:( naprawde współczucia! Jak mąż może powiedzieć do własnej żony, pierdolnięta??, i jak babcia może do wnuka powiedzieć że tata bedzie pieprzyć??!! Masakra

Gość domi26
Zacznij chodzic do swojej rodziny

Gość natalkaZamość
nooo mieszkamy z moimi rodzicami!! myślicie że zmieni sie cos jak bedziemy na swoim?szukamy mieszkania ale nie mamy szczescia...

Gość natalkaZamość
a wiecie co ten mój ukochany mężus sie nie odzywa poszedł spać i nic!!!!zero!!a ja jak kołek siedze sama przy tym monitorze!!! no i za co tu sie obrażasć??za prawde?!!!!jeezu!!!jaka ja jestem zła!!! a mogłam sie z nią wymienić słowami ale jestem taka ze nie chce konfliktów i wole przemilczeć a swoje pomyślec!!

Gość a ja nie mam tesciowej
ani tescia juz.troche mnie to smucilo na poczatku bo dziecko bedzie mialo tylko jednych dziadkow.ale lepiej miec jednych dziadkow ale za to wspanialych :)

Gość tak naprawde
natalka to zacznij sie stawiac bo bedzie jeszcze gorzej

dokładnie Natalko!zacznij się stawiać!szczerze?to nie wyobrażam sobie takiej sytuacji!mój mąż bardzo szanuje swoich rodziców i kocha ich, ale nie pozwala im się wtrącać w nasze sprawy, podobnie jak ja moim! w takich sytuacjach stoimy za sobą murem, więc jak dla mnie ta sprawa z Twoją teściową i mężem jest dziwna :(

Gość rebusik
Ja bym na twoim miejscu bardziej martwiła sie tym jak się do Ciebie odzywa mąż"ALE TY JESTES PIE**OLNIETA!O BYLE CO SIE OBRAZASZASZ!!",no wybacz ale mój w życiu by tak do mnie powiedział.Trzeba sie troche szanowac i nie pozwalać na takie teksty ze strony męża jak i tesciowej.Teraz to już tylko bedzie gorzej.

Ja z moją teściową praktycznie w ogóle nie utrzymuję kontaktów i przynajmniej między mną, a moim mężem nie ma o to awantur. Na Twoim miejscu nie chodziłabym do teściowej. Mąż pewnie na początku się obrazi, pomruczy pod nosem, ale Twoje cierpienie zostanie wynagrodzone. Po co utrzymywać kontakty z kimś, kto nas nie szanuje?