Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AG_DA

mam 40 i 2 obumarle ciaze za soba

Polecane posty

Gość AG_DA

Czesc, bardzo chcialabym miec dziecko, ale niestety 2 ciaze mi obumarly (nie mam problemu z zajsciem). Zrobilam mnostwo badan, ale okazalo sie przy okazji, ze wyniki badan nasienia mojego meza sa nieciekawe - ma 84% nieprawidlowych plemnikow, w tym 66% uszkodzonych glowek . Czy mam szanse na udana ciaze i zdrowe dziecko? A

hej nie trac nadzeji. ja mam 23 lata niedawno usuneli mi moj prawy jajowod- trzasnal mi (ciaza pozamaciczna) to byl moj pierwszy dzidzius- dlugo nie moglam przedtem zajsc w ciaze. teraz sie boje bo szanse mniejsze. ale trzeba trzymac glowe do gory :)

Gość Magaa
Nie sadze ze dostaniesz takie informacjie na forum. To powazna sprawa, robiliscie badania genetyczne? Na pewno musisz rozmawiac z lekarzami. Nie udzielali ci odp na pytanie czy jest szansa? Przeciez to bardzo indywidualna kwestia, a oni maja wglad do twoich badan, wiec moga ci szczerze odpowiedziec jakie masz szanse

Gość AG_DA
tak, robilismy badania genetyczne z krwi i wszystko bylo ok. Pytam, bo moze komus sie udalo i moge miec nadzieje...

Gość schiza ciazowa...
a jakie hormony badalas? tylko nie pisz prosze "nie pamietam" bo to wazne, jesli nie pamietasz to spojrz do wynikow (zapewne je przechowujesz).

Gość ciotka juz
udalo sie mojej kolezance.Fakt troche mlodsza byla-37lat,po kilkunastu latach prob,w tym in vitro .Ostatecznie naturalnie zaszla w ciaze i urodzila zdrowe dziecko,w wieku 40 lat kolejne:)