Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glaniara_

sex ze starszym, bardziej doświaczonym facetem jest lepszy...

Polecane posty

Na tych głupoty zakończam moją wyzytę tutaj, miałem trudny dzień i idę spać.. jesli Żona mi da spokój.. he..he.. oby nie.. Dobranoć zyczę i słodki snów. R>

ja myśle że faceci poprosu kochają atrakcyjne kobiety. A niestety często atrakcyjność wiąże się z wiekiem. Naszczęście ostatnio się to zmienia... Zresztą młódce łatwiej zaimponować ;)

jurność he he:D poważnie -nigdy mi się jakiś \"obibok\" nie trafił bo bym skłamała,ale ten mój młodzieniaszek to pobija wszystkie rekordy ..dodam,że w e wszystkim:D:D

Gość co ty pierdykasz
rudzielec_rudy :O zadbana kobietka w każdym wieku jest atrakcyjna dla swojego partnera !!! :D

Dzięki, zajemnie! Z wiekiem mówisz?.. dla mnie nie do końca, tyłek, tyłeczek ok, nie powiem kuszacy, ale bardziej mnie pociąga gracji, klasa u kobiet. Z byskiem oka.

moj maz jest ode mnie starszy i jesli mowimy o jakosci to przyznam, ze sex z nim jest perfekcyjny troche gorzej to wyglada to z czestotliwoscia, ale przeciez wszystkiego nie mozna miec:)

Dobra tym razem.. idę.. tylko jedna pytania.. co się działo tutaj za moimi plecami.. ktoś mi nakablował ze dostałem po palca..

przecież ja temu nie przecze. Wręcz przeciwnie. Zgadzam się z tym. Ale niestety ostatnio widze multum starych bab z wąsami... A to już niejest atrakcyjne. Więc Panie dbajmy o siebie aby nasi partnerzy byli zadowoleni ;)

ostrygi nie wszyscy lubią-jenifer bezlopez orzeszki, pestki dyni..zawsze można mu dać pochrupać na wieczór;):D

Wygląd ostrygi jest dośc.. nooo coś ma w sobie, jeśli się dobrze przypatzysz.. działa na wyobraźni. Wybacz Mi Ciekawska, ale ubawiło mi tych orzeszki.. Tymczasem!!!!!!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn