Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinkaaaa

16.08.2008

Polecane posty

Gość ulinkaaaa
na jakim etapie przygotowań jesteście?

Gość liliannalilianna
ja jestem :] witam u mnie przygotowania w toku, sala juz jest chociaz przyjecie małe, msza zamowiona nawet fotograf reszta z czasem chociaz juz sie rozgladam za pewnymi drobnostakami ale to i tak juz sporo prawda?:)

Hej! My wczoraj podpisaliśmy umowę w lokalu, jutro wysyłamy zaliczkę zespołowi i to na razie wszystko. Pozdrawiam! :-)

Gość estupendo3
to ja też się dołączam :) na razie tylko sala i prawie zespół :) ale ten termin wydaje się tak odległy...już nie mogę się doczekać, a Wy?

My właśnie dziś zarezerwowaliśmy godzinę w kościele: 17.00 - tak, jak chcieliśmy, więc bardzo się cieszymy!!! :-) Teraz mam zamiar zająć się fotografem i kamerzystą, no i myślę o sukni... Mam tu problem - zakochałam się ostatnio w sukniach Maggie Sottero. Z tego, co wiem, w Polsce są bardzo drogie. znalazłam amerykański sklep internetowy, gdzie te suknie wychodzą duuużo taniej niż w Polsce, ale... ryzykować zakup przez Internet??? A tak w ogóle to też nie mogę się doczekać!!!

Gość autko chce kupic
ja biore sub tydzien wczesniej w krakwoie i mam sale,kosciol,dj i sukienke

Gość ja biore tez
16.08.2008 ale mam tylko sale narazie... w piatek idziemy zalatwic kosciol i byc moze zespol fotografa i kamerzyste... a wlasnie dziewczyny czy wszystkie bedziecie mialy kamere? czy jakas z Was sie nie zdecydowala... bo ja przyznam mam lekki dylemat niby fajnie bo pamiaka bedzie no ale zdjecia to tez pamiatka a ja nie znosze oglaa siebie w tv...

Gość kreeewetka
my też w ten szczególny dzień. mamy zarezerwowaną salę, fotografa, kamerzystę i zespół. resztą zaczniemy się zajmować koło lutego