Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie21

po jakich tabletkach nie rosnie biust??

Polecane posty

Gość maggie21

biore tabletki antykoncepcyjne od okolo 3 lat, najpierw harmonet, potem logest, teraz diane 35(to ze wzgledu na cere) ale dla mnie pirorytetowa sprawa jest biust, mam duze piersi(przed tabletkami srednie D) a po tym jak zaczelam brac antykoncepcje mam 75 DD i odromny problem z dobraniem stanika, wiem prosze powiedzcie mi po jakich tabletkach najczesciej nie rosnie biust??

Gość abac
biorę Rigevidon od 10 miesięcy a piersi mi się zmniejszyły choc wcale nie chciałam

Gość to ciężko
określić, ponieważ na każda kobiete tabletki działają inaczej,Tobie rosną po tych co jesz innym nie i tu jest problem. Ja jem Cilest od roku, ogólnie ok,tylko własnie cycki i brzuch mi urósł strasznie i chyba odstawie je. W sumie nie powinnam doradzać bo to sprawa indywidualna,ale moje dwie kumpele jedzą harmonet i ani grama nie przytyły nigdzie.ale tak jak mówie to indywidualna sprawa. Ty możesz akurat przytyć po nich

Gość karo85kg
hej podobno po novynette, tak czytalam na forum.. ja bralam i nie zauwazylam za duzej roznicy choc na swoj rozmiar nie narzekam.. pozdrawiam

Gość lulaa
a po jakich rosną? he he tak wiem to sprawa indywidualna, narazie mam harmonet i mam nadzieje że nie przytyje a biust mi się powiekszy bo jest malusi:)

Gość ejbisi
No własnie jak jestes podatna na hormony to po każdych Ci urośnie. A tak w ogóle to czemu nie spytasz ginekologa? chyba on wie lepiej od nas. Mi np. po żadnych tabletkach nie urosły a brałam m.in cilest, diane i microgynon.

Gość maggie21
ja sie pytam ginekologa praktycznie o wszystko co sie da:) ale on mowi ze po zadnych tabletkach sie nie tyje tylko po hamburgerach(ktorych zreszta nie jem) a tabletki moga jedynie wstrzymywac wode, kiedy mowie o tym ze mam nabrzmialy biust, odpowiada wlasnie to samo co wy, ze to zalezy od sklonnosci i jest indywidualne, ale ja chcialam poznac opinie wiekszosci dziewczyn choc wiem ze wiekszosc nie zawsze znaczy wszyscy...

Gość Kasia odpowie
ja mam miseczke c 75 nic specjalnego i szczerze męczące to jest ":/ podczas okresu bola i ciągną w dół:P a poza tym mam dosc sluchania głupich tekstów "patrz jakie ma cycki" na basenie niemozna normalnie przejsc :(:( więc wolałabym miec mniej rzucające się w oczy ....

Gość maggie21
i ja to doskonale rozumiem!!! takiej "furory" jak moj biust nie robi nawet tatuaz przebiegajacy praktycznie przez caly moj kregoslup, "cycki" dalej sa glownym tematem spojrzen na basenie a kiedys takie ogromne nie byly, po tabletkach urosly mi o 1,5 rozmiara a przy miseczce D jaka wczesniej nosilam to ogromna i niekorzystna dla mnie zmiana...

Gość lulaa
bosz gdybyście mogły mi troche oddac:) no ale cóż jak się nie ma czego się lubi to sie lubi co się ma

Gość Kasia odpowie
hehehe.... dlatego też chciałabym miec mniejszy...Ty masz ten plus że już zaczełaś brać tabletki a ja jestem przed nawet nie chce myśleć że będą wieksze jak zaczne je brac .... :( szkoda że to zalezy od organizmu ,ale większych bym juz chyba nie przezyła ;)hehe

Gość maggie21
no a wlasnie to jest najgorsze ze dziewczyny z duzym biustem najczesciej sa podatne na dzialanie hormonow i to wlasnie im najczesciej ten biust jeszcze rosnie...zanim zaczniesz brac popros lekarza zeby zrobil ci badanie na poziom hormonow i dobral tabletki optymalnie, ja o to nie poprosilam gdy zaczelam je brac 3 lata temu i teraz to juz jest za pozno na takie badanie bo jestem juz sztucznie nafaszerowana hormonami i wynik nie bylby prawdziwy.jezeli masz odpowiedni poziom estrogenu to moze przepisze ci nawet yasminelle a to najmniejsza dawka hormonow i po nich biust az tak nie ma prawa urosnac

Gość Kasia odpowie
okej dzieki wielkie ..... tez nie wiedziałabym zeby o to spytac.... ale jak już pojde to napewno po prosze o te nie na porost.... ;) o te optymalne potrzebne wiadomo po co ;)

Gość lena 1985
mi po yasminelle niestety biust powiekszył sie o rozmiar na peno bo w zaden stanik sie juz nie mieszcze...dla mnie to straszne, bo sama nie lubie duzych piersi a do tego mam drobna sylwetke, plecy mnie bola i biust tez boli cały czas, chociaz przy drugim opakowaniu troche mniej