Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalina007

BOLąCE SUTKI----pomocy!!!!!!

Polecane posty

Od tygodnia bolą mnie sutki(nie całe piersi). Są wrażliwe tylko przy dotyku, bo same w sobie nie bolą. Okres miałam 9.10. Często mam nieregularne miesiączkowanie, więc czy to może być objaw nadchodzącego okresu? Nie za wcześnie? Natomiast półtora tygodnia temu kochałam się z chłopakiem. Niestety bez zabezpieczenia, ale jest pewny, ze ze wszystkim zdążył. Czy to może być objaw ciąży czy za wcześnie na obawy? POMOCY!!!

Gość mzbpb
spokojne nie wkrecaj sobie mnie tez czasem bola sutki czy piersi a robisz sobie samobadanie piersi ? moga byc rozne skutki nawet zle dobrany biustonosz... powiem ze nasza psychika jest taka ze jak wydaje sie nam ze cos jest nie tak lub czegos nie chcemy wkrecamy sobie filmy i boli nas to co w sumie nie boli... boimy sie ciazy i nie bedac w niej mamy objawy nudnosci, ucisk na pecherz, a ze stresu ze mozemy byc w ciazy przesuwa sie okres wiec widzisz jak to dziala... jednak zebys sie uspokoila i zebys byla pewna ze wszystko jest ok idz do lekarza

Gość Brenka
Może to być oznaka ciąży, zwlaszcza ze mialas wtedy prawdopodobnie owulacje, stos przerywany to nie antykoncepcja