Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulka..

jak mam zdobyc czas dla swojego meza?

Polecane posty

Gość biedulka..

byc moze ktorys z was badz ktoras z was to przezyli dlatego pomozcie co robic!! mamy malego szkraba, ma 3 miesiace, pochlania wiele czasu, widze ze moj maz jest zazdrosny, kocha go , tuli, bawi sie ale czasami brak nam czasu dla nas oboje, on planuje co bedziemy robili wieczorem, ale czasami nie da rady , bo maly nie spi, marudzi placze, nie moge go tak zostawic, wczoraj kiedy usypialam dziecko zasnelam razem z nim, a na nieszczescie malenstwo zasypia pozno, okolo 1 w nocy przyszedl do mnie maz ale nie maialam juz sily, bylam padnieta, stwierdzil ze nie mam juz dla niego czasu, odtracam go, czuje sie niepotrzebny jak ja mam to zrobic zeby sie zmienilo????kto przechodzil juz cos podobnego??mezowie, zony, pomocy

Gość hmmmmm...
trudna sprawa...u mnie bylo na odwrot bo to maz jaby mogl to by nawet malej do lozeczka wlazl i z nia spal :D Mysle jednak, ze powinnas go zachecic do wiekszej opieki nad maluszkiem, niech on czasem go uspi, wyjdzie z nim na spacer a Ty w tym czasie zadbaj o siebie. Jak maz uspi malego to Ty w tym czasie mozesz troszke sie odprezyc a potem zajac sie mezem :) pierwsze miesiace sa najciezsze ale wierze, ze dacie sobie rade. Przede wszystkim rozmowa...

Gość biedulka..
masz racje, zachecic do opieki nad malcem,caly czas wydawalo mi sie ze to matka powinna dbac o malenstwo, tata jest od zabawy, ale to glupie myslenie, pewnie tez i dlatego czuje sie niepotrzebny??? hmm.... moze masz racje,dziekuje

hmmmmm... - słusznie prawisz :) i ze swojego doświadczenia wiem,że to działa :D Powodzenia bidulko :)