Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość premka

PEKLA GUMKA PRZED WYTRYSKIEM

Polecane posty

Gość premka

kochalismy sie w 22 dniu cyklu... mimo tego i mimo ze bylo przed wytryskiem mam watpliwosci czy moge byc w ciazy?

teoretycznie mozesz byc w ciazy. czasami tak sie zdaza nawet jesli masz w miare regularne cykle. w razie watpliwosci wykonaj w dniu spodziewanej miesiaczki test lub idz do ginki po porade:) pozdrawiam

Gość premka
regularne... jestem w pierwszym cyklu poodstawieniu tabsow... czyli nic nie jest pewne... co mam robic?!

Gość premka
dodam ze gumka byla bardzo 'nasaczona' plynem plemnikobojczym i on bardzo szybko wyszedl... sluz tez mam jak w nieplodne...

Gość premka
w piatek 2.01 (mija 28 dni) aa robilismy to w szeszly piatek

Mo zesz sprobowac przeprowadzic test w tym dniu.... ale nie bierz go w 100% na powaznie bo to jednak za krotki okres czasu... jesli jednak Twoj okres bedzie sie nadal spoznial to mozesz za jakies 10 dni wykonac jeszcze jeden... jesli bedzie pozytywny to jestes w ciazy ale tego mam Ci chyba nie zyczyc?? a juz w 100% bedziesz miala pewnosc jesli wykonasz test z krwi na beta hcg jest w 100%pewny wykonywany bezposrednio w labolatoriach i kosztuje okolo 30 zl:) inne Twoje watpliwoasci powienien rozwiac Twoj lekarz ginekolog:)

Gość Paulina88
polecam Ci te badania :) beta hcg i nie masz juz zadnych watpliwosc a w koncu te 25 czy 30 zl to nie fortuna :) mimo wszystko mysle, ze troszeczke panikujesz- ale wiem jak to jest... sama teraz zyje w niepewnosci...

Gość sabrinaaaa czarownica
ja pierdole nie skonczyl w tobie a ty sie trzesiesz portami w ciaze nie zachodzi sie jednak tak latwo. nie badz panikara

Po odstawieniu tabletek płodność znacznie jest zwiększona, więc może starczyć nawet kropelka. Należy jednak być dobrej myśli. :)

Gość to sem ja
ciaza jest jak los na loteri nigdy nie wiesz co wylosowalas:] ciezko stwierdzic czy zaszlas czy nie, czekaj na @