Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fert5_9

Jak wyrażać uczucia

Polecane posty

Gość Fert5_9

Witam Po 5 spotkaniach z pewną kobietą jestem przekonany, że jest w niej totalnie zadurzony (takie uczucie zdarzyło mi się po raz pierwszy od kilku lat), mam jednak z uwagi na swoją nieśmiałość problemy z wyrażaniem swoich uczuć. Nie jestem przekonany, czy jest to uczucie odwzajemnione i nie chciałbym spalić tej dobrze zapowiadającej się znajomości. Paraliżuje mnie lęk przed odrzuceniem, ale wolę najgorszą prawdę niż uczucie niepewności. Z doświadczenia wiem, że im dłużej trwa znajomość tym potem trudniej o niej zapomnieć... Czy szczera rozmowa wyznanie jej swoich uczuć to dobry pomysł po miesiącu znajomości? Jakie byłoby najlepsze miejsce do tego? Dziewczyny, kobiety - chętnie poznam Wasze zdanie... Pozdr Fert5_9

Gość to jest tak
jak jej sie podobasz to doceni:) ja już ze swoim chłopakiem jestem prawie pół roku i nic mi nie mówi,ani że mu zalezy an tym bardziej że się zakochał...

Gość Fert5_9
Domyślam się, ale jak to zrobić? I czy nie jest na wcześnie za to. Nie chcę Jej spłoszyć, ale z drugiej strony chciałbym przekonać jej, że nie jest dla mnie koleżanką lecz kimś więcej.... pzdr

Gość to jest tak
to może pocałuj/przytul ? albo powiedz ze Ci na niej zalezy,nie wyskakuj od razu z tekstem ze ją kochasz bo bedziesz spalony

Gość Fert5_9
Problem w tym, że Ją lubię i to bardzo

Gość Fert5_9
Nikt nic nie odpowie?