Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ichbin

testy ,.czy sie myla?

Polecane posty

Gość ichbin

wykonalam 4 testy czy to wystarcza aby byc pewnym, iz nie jest sie w ciazy? Objawy jak na ciaze brzuch rosnie,, dziwne,, Ale kazdy test pokazuje wynik negatywny

Gość cacyk
a jesz tabletki anty? bo po nich też rośnie brzuszek czasami. jeśli 4 testy są na nie,to chyba byłby jakiś cud żeby wszystkie się myliły...... nie wiem,może pójdź do ginekologa. chyba że wszystkie 4 wykonywałaś w ten sam dzień,albo dzień po dniu.......

sa raczej w 99% wiarygodne.. ale Twoje obawy rozwieje wykonanie badania z krwi na obecnosc beta hcg.. wykonuje sie go w labolatorium i kosztuje okolo 30 zl wtenczas masz 100 pewnosc:) polecam sprawdzone na kolezankach:)

Gość ichbin
nie biore zadnych tabletek. hmm a gdzie mam sie zglosic na to badanie?

Gość to zależy kiedy robiłaś te tes
ty najwcześniej test należy zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, ale nie wcześniej jak jakieś 20 dni po stosunku

badanie wykonuje sie platnie bez skierowanie w labolatorium a wykaz labolatoriow otrzymasz w swoim osrodku zdrowia do ktorego chodzisz ewentualnie u swojego ginekologa:)a skad jestes ze tak zapytam??:)

Gość ichbin
test wykonywalam bo skapym krwawieniu ktory uznalaam za okres,, bylo to 2 tyg po sotsunku inny wykonywwalam 4 pozniej 6 tygodni po stosunku inny prawie 7 heh i znowu dostalam okresu < jednak uwierzcie mam brzuch strasznie okragly i duzy powiekszyc sie o conajmniej 5 cm ,, Wszystko jest takie dziwne. ehhh a zanim mnie gin przyjmie minie prawie miesiac..

Gość to zależy kiedy robiłaś te tes
eeeeeeee to na 100% nie jesteś w ciąży:)

brzuch stał się okrągły... a może ostatnio zmieniłaś sposób odżywiania? czy powiększeniu brzucha towarzyszy wzrost wagi ciała?

Gość ichbin
waga raczej utrzymuje sie na tym samym poziomie , czasami wacha sie o 2 kg w ta lub w ta.

Gość wzdęcia może masz

Gość wzdęcia może masz