Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

stringi figi czy bokserki?

Polecane posty

bo juz sama nie wiem co sie facetom bardziej podoba. Jaka bielizne wolicie u kobiet??Mi ostatnio facet powiedzial ze nie podoba mu sie pupa w stringach ;( a caly czas myslalam ze wlasnie stringi sa najlepsze...

to zależy od pupy i od faceta :) mój były nie lubił stringów, więc nie nosiłam. mój obecny uwielbia. tak samo jak lubi bokserkowe, czy figi ale te ostatnie tylko z \"wysokim wycieciem\"

Gość wiem i powiem.
Droga magdo m.. ! juz sam twoj podpis swiadczy o tym ze jestes niedorozwinietym tworem cywilizacji utworzonym przez stacje telewizyjna. masz nie do konca rozwiniety zmysł samozachowania, nie masz własnego zdania i jestes uległa a twoim bezkrytycznym góru jest telewizyjny serial. Odpowiedzi na twoje idiotyczne pytanie szukał bym własnie w owym serialu albo napisz do brodzik moze ci odpowie zresztą lepiej do małaszynskiego pozdrawiam

Gość o jezu..
najlepsze sa bokserki bo nie pokazuja wszystkiego od razu. A stringi nie za bardzo...figi tez odpadaja jeszcze nie daj boze takie babcine wielkie biale majtasy

do osoby ktora nazawala mnie niedorozwinieta. Moj nick nie pochodzi od serialu. Moje nazwisko zaczyna sie od litery m a na imie mam magda i sama sobie tego nie wymyslilam.A ego durnego serialu w zyciu na oczy nie widzialam. I swoje zdanie mam a jestem ciekawa co mezczyzni sadza na ten temat. bez sensu ta twoja wypowiedz.

Gość igusia XX
Hmmm ... ja tam, nie pytam, czy mu się podobają .... hmm .. ja lubię tylko malutkie koronkowe stringi... nie czuje się dobrze w wielkich płachtach ... zaznaczających swoją obecność pod ubraniem... :P Wystarczy już, że czasem zaznaczają się pończoszki ... jak siedzę oczywiście ....

Większość moich kumpli,ze mną na czele uwielbia i laski w STRINGACH.Czy to na żywo czy też na fotkach i filmach. Pupa w stringach jest SUUUUUUPER apetycznie fantastyczna.

na ładnej pupie każde gatki dobrze leżą:)

Najlepsze są te, w których pupa najlepiej wyglada. Są różne pupy... są różne fantazje. Nasza sunia powinna nosić figi dla nastolatek...

Gość alizka
bokserki :D