Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana.aaa

czy zawsze przyjaciele chca czegos wiecej?

Polecane posty

Gość zalamana.aaa

było fajnie, przyjaznilismysie , on zaczałmnie adorowac itp, przez rok .. udawalam ze nic nie widze, wysyłał sms z trescia kocham cie.. a teraz k**wa co? ma jakies iinne kolezanki, niewiem co mam myslec, czy ze chce mi zrobic na złosc czy niewiem... kompletnie mnie ignoruje, nie mowi czesc .. ja go tak barddzo lubie,uwielbiam wrecz jego zarty,usmiech nie kocham go (wlasciwie teraz to juz niewiem.. ), ale strassznie mi go brakuje .. gdy pytam sie czy sie obraził i za co mowi ze sie nie obraził.. co mam robic :/ czekac az zateskni? watpie.. albo sie odkochał, i niechce mojej przyjazni .. nie rozumiem ..

Gość *zdaniem faceta
Przez rok udawałaś, że nic nie widzisz ? To teraz masz za swoje ,zachowałaś się bardzo kobieco :) chyba wiesz co mam na myśli ?

Gość Tak tęsknie tak kocham
Przez rok udawałaś, że nic nie widzisz ? -- bo jej nie zalezało. A teraz tak i obraa kota ogonem Ciekawe czemu teraz jej zalezy, co sie zmienilo u niego;)

Gość Ktos_Zwyczajny
moim zdaniem sprawa nie jest prosta, poczynajac od poczatku waszej znajomosci liczylas tylko na przyjazn choc widzialas i czulas, ze on nie liczy tylko na przyjazn, poza tym slowa ktore Ci mowi nie sa zwyklymi slowami, znacza naprawde wiele, postawil na Ciebie i stracil poniewaz nie zdobyl twojego uznania, przyjazn to rowniez wyjatkowe uczucie jednak on liczyl na wiecej, Problem przyjazni miedzy osobami przeciwnej plci jest od wiekow i naprawde ciezko znalezc pary ktore sa tylko przyjaciolmi, osobiscie posiadam jedna przyjaciolke ale to chyba wyjatek bo znamy sie od malego od piaskownicy, ale zawsze z nia moge porozmawiac i liczyc na jej pomoc, i oprocz tej jednej osoby nie udalo mi sie nigdy znalezc przyjaciolki, zawsze pojawialo sie uczucie ktore wykluczalo przyjazn, Moze mowie od rzeczy ale to jest fakt i pewnie wiele osob sie ze mna zgodzi, wracajac do twojej sytuacji uwazam, ze moze sie jeszcze udac ale pewnie skonczy sie na zwyklej kolezenskiej znajomosci, no chyba, ze uczucie jakim go darzysz bedzie glebsze i podzilisz sie z nim tymi odczuciami. Jezeli tesknisz tylko za jego przyjaznia to sadze jak wyzej ze nic z tego nie bedzie, Kolega pewnie juz odpuscil, i nalezy naprawde szybko dzialac by znajomosc przetrwala Wiec nie trac czasu chwytaj za telefon i powiedz mu co czujesz i co myslisz

Gość tym razem
wyjatkowo chcialabym by on chcial ale probuje zapomniec