Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojawa mama

do mam niemowlakow- mleko i sloiczki

Polecane posty

Gość bojawa mama

zastanawiam sie ile posilkow i w jakich ilosciach powinna zjesc moja 6 miesieczna cora ktora jest na piersi; czy warzywkami i mieskiem zastapic jeden posilek mleczny- cycka czy d awac taki obiadek przed piersia?? do tej pory robie tak: caly dzien piers ok 12 daje 1 caly sloiczek zamiast cycusia:P potem ok 19 daje kaszke z owocami sinlac i za 35 minut- po kapieli "dobijam" piersia potem w nocy cycek a jak wy robicie i co z soczkami jak malec opije sie soczku to potem nie chce jesc mleka:( w ogole ile razy dajecie mleko waszym niemowlakom?

Ja może za wiele nie pomoge bo moja córa jest juz na butli ale dostaje tak rano mleko ok 7...około 10 całego bobofruta który starcza jej do obiadu.Obiad ok 13..zupka i picie.ok 16 deserek ze słoiczka i o 19 butla.Budzi sie raz w nocy na butle.

Gość bojawa mama
dziekuje Ci bardzo:) tzn ze twoj maluch dostaje mleko tylko 3 razy? tak?

Gość majuśka
a moja córcia wypija rano butlę, potem bobofrut, koło 12.00 jakaś zupka (ostatnio indyk z gerbera z czego jestem bardzo dumna, ze jej zasmakowało :) ) potem piciu - jakaś herbatka zazwyczaj no i na kolacyjkę butla. i oczywiście w nocy się butla zdarza też :)

Gość mamciatomcia
ja karmie piersia, mam 6 miesiecznego synka i robie podobnie do Ciebie tzn.: 7-8 cyc, 12 obiadek (albo duzy słoiczek albo sama robie zupke), 16 cyc, 20 kapiel i cyc,4-5 cyc. W miedzy czasie soczek np. ok 10 lub 14. Soczek musze podawac bo tak to synek nie moze sie zalatwic pozdrawiam