Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjjmkt

Znacie jakąs firme zajmującą się utylizacją odpadów niebezpiecznych????????????

Polecane posty

powinno się coś znależć w sieci... albo w notatkach z uczelni w jakim regionie szukasz? i jakie to odpady ? bo \"niebezpieczne\" to zbyt ogólnie....i ciężko szukać...

Gość fgjjmkt
potrzebuje na zajecia zrobic prezentacja na temta wybranej firmy i technologii unieszkodliwiania przez nia odpadów, niestety wsyztekie firmy odpisuyja ze nie moga udzielic takich informacji :(

no to faktycznie problem, bo tego typu firmy nie udzielają takich informacji mogę cię poratować prezentacją dotycząca olejów przepracowanych... ale ich się nie utylizuje...

Gość fgjjmkt
a mi wlasnie jest potrzebny konkretny przyklad utylizacji :( kilku osobom udalo sie znalezc jakies firmy, reszta nic nie ma, a profesorka upiera sie ze albo zrobimy taka prezentacje albo nam nie zlaiczy :( pisalam do 40 firm - odpisuja tylko ze nie moga udzielac informacji, gdyz jest to tajkemnica formy. Nie wiem co robic :(

Gość fgjjmkt
ale dziekuje za chec pomocy

poszukaj w czasopismach jakiś przegląd komunalny, coś znajdziesz na pewno w bibliotekach. u mnie na studiach ludzie mieli o świetlówkach, o odpadach medycznych, i znależli takie informacje, ale nie od firm, tylko właśnie czasopism

Gość fgjjmkt
aa, tego nie probowalam, dzieki za pomysl ;-) mam andzieje ze tam uda sie cos znalezc...

próbuj pisać, że wyników i danych nie udostępnisz osobom trzecim, i że możesz wysłać podanie z uczelni z podpisem prowadzącej zajęcia, że ci takie dane potrzebne.... ale w takich technologicznych kwesitach, to firmy milczą, bo się boja ;) konkurencji oczywiście

Gość fgjjmkt
wlasnie, to jest to, boja sie konkurencji, albo maja jakies nieprawidlowosci .a prowadząca nie moze zrozumiec ze tak jest - skoro kilka osob znalazlo to reszta na pewno tez cos sobie znajdzie .

Gość fgjjmkt
mi tu - a czy bylaby taka mozliwosc zebys przeslala mi ta prezentacje o olejach ????

Gość gość
ja moge polecic www.nowista.pl maja duza oferte, takze na pewno cos tam sie wybierze, osobiscie uwazam, ze wywoz takich smieci to dobra sprawa, a nie na wlasna reke najczesciej do lasu...