Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołooooooooowaaaannnanaan

WSPOMAGACZE , SPALACZE TłUSZCZU

Polecane posty

DZIEWCZYNY CO POLECACIE ? KTóRA Z WAS BRAłA JAKIś WSPOMAGACZ PLANUJE SCHUDNąć 8 KG I POTRZEBUJE JAKIEGOś WSPOMAGACZA KTóRY DODA MI ENERGI DO ćWICZEń !! COSIK DO 40 Zł PROSZę O POMOC !!

halo o_O

Gość dieta cud
najlepszy wspomagac to mniej żryć

ja chce po prostu szybciej schudnac same diety mi szybko nie pomoga miesiacamy bede zrzucac te 8 kg ! a tak mi brak energi :( kupilam sobie ławeczke do brzuszków i chce cwiczyc ale czuje się bardzo ociężała ..

jakie byly efekty i dzialanie??

efekty opisane tylko trzeba dużo ćwiczyć jak babki narzekają ,że coś nie działa(jak w przyp.l-karnityny) to wpierdzielają tabletki żrą jak swinię ale nie ruszają się nic....lepiej się tłuszczyk spala i gubimy centymetry... po 2 tyg intensywnych ćwiczeń i stosowania widoczne efekty indywidualnie dla każdego ... mi np. te partie ciała które najgorzej wymodelować się poprawiły np. uda przy odpowiednich ćwiczeniach rowerku ;) moment zmniejszył się obwód.... efekty są szybkie jak będziesz ćwiczyć(jak ja się zawziełam) np.wakacje święta 4-6 godz dziennie nawet 8 z małą przerwą... a tak dzień w dzień po 2 godz. to są efekty ale pamietaj bez wysiłku fiz. ani rusz