Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wino z cukrem

czy istnieje przyjaźn damsko meska?

Polecane posty

Gość moze tak moze nie
istnieje ale potem zazwyczaj przeradza sie w milosc nastepnie sie rozpada i nic z tego nie ma

Gość wino z cukrem
ale tu chodzi o przyjaźń a nie miłość

hejka taka przyjazn- po prostu bez podtekstow - miedzy facetem a laska istnieje tu na kafe ten temat juz sie przewijal razy kilka wkleje wam cos z innego topicu , wiec sie nie przejmujcie poczatkiem :) : \" 15:44 berenka jak przeczytalam kilka Waszych postow, to rece mi opadly twierdzicie bowiem ( ) , ze jezeli juz przyjazni sie mezczyzna z kobieta, to juz \"na 100% jedno jest albo homo albo nienormalne i jesszcze na dodatek ta gadka o niespelnionych ambicjach (jesli te niespelnione ambicje wystepuja, to trudno taki uklad nazwac przyjaznia , skoro jedna osoba nie moze byc w 100% soba wtedy , no nie?) przyjazn ma byc w rezultacie bezinteresowna - po prostu ja mam kilku przyjaciol (nie tylko jednego ,ale tez nie 10, bo ciezko o dobrego prawdziwego przyjaciela) - i moi przyjaciele tez maja przyjaciol - po prostu (mam tu na uwadze te przyjaznie damsko - meskie oczywiscie) i Wy robicie tak , ze po jednym doswiadczeniu zyciowym (ewentualnie dwoch - tych nieudanych w tym temacie ) stwierdzacie od razu, ze jak wy nie macie , to nikt inny tez nie ( ) i tym samym pokazujecie jak bardzo OGRANICZENI jestescie bo ja nie twierdze, ze sytuacje, ktore Wy opisujecie sa niemozliwe ( tak jak Wy piszecie o mojej i kilku innych osob, ktore napisaly, ze maja normalnych przyjaciol odmiennej plci ) oczywiscie , ze sie zdarzaja i to czesto, tak jak i zdarza sie prawdziwa przyjazn kobiety i mezczyzny - po prostu - bez podtekstow (bo w innym przypadku za bardzo o przyjazni mowic nie mozna) i jak juz pisalam wczesniej - nie kazdy do takowej przyjazni ma predyspozycje - proste Wy - albo mieliscie pecha albo do takiej prawdziwej przyjazni z plcia odmienna sie nie nadajecie i tyle w tym temacie nie ograniczajcie sie tak db \"