Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nobody_24

Życie jest do bani...

Polecane posty

Życie me wypełnia Ból Ból życiem mym Jest Jest i będzie aż do Dnia Dnia którgo nie Będzie... Czy Wy też macie takie odczucia??

kup sobie żeń-szeń :) ja dzisiaj dokonam tego zakupu.... tez jakos ponuro sie zrobilo dookola mnie.... pozdro :classic_cool:

Gość taka jak jaa
mnie ciagle krzywdza i daje rade ostanio uslyszalam ze bylam za dobra i za kochana :D tekst roku-kobietki trzeba byc sukami wtede jest ok :o

Nie da się tak jeśli się Kogoś Kocha... A może to ja jestem do bani... Sama nie wiem już co mam myśleć i co robić...

No właśnie... A nie można poprostu być człowiekiem??? Nie można normalnie Kochać Marzyć i Śnić...??? Wiem, to nie realne chyba Chyba jestem tylko marzycielem a nie realistą...

ja wczoraj malo co sie niezaryczalam na smierc a dzisiaj jest wmiare ok. a u Ciebie co niepasi w zyciu :)

Związałam się z kimś kto ma rodzine, wiem że to jest ok ale pokochałam tą osobę i Kocham Miłością prawdziwą... Spędziliśmy ze sobą troche czasu i wszystko było \"ok\" I nagle coś pękło i wszystko się rozwaliło... Poza tym nie układa mi się zupełnie z rodzicami Poprostu jestem w totalnej rozsypce psychicznej...

Gość you cant always get what you
want

Gość vvvvvvvvvvv
Musisz się wyciszyć, nabrać dystansu do całego życia. Usiąść i pomyśleć - dlaczego jestem nieszczęśliwa? Co sprawi, że poczuje się szczęśliwsza? Znasz odpowiedź na te dwa pytania?

zycie to jedna wielka niewiadoma .........moze jutro wszystko sie jakos pouklada, nietrac nadzieji........ona potrafi czynic cuda patetyczne ......to co pisze ale czasami tez mi w zyciu wszystko wali sie na glowe, i czasami mysle ze niedam sobie z tym rady ale nadzieja na lepsze jutro , czy pojutrze ..........dodaje mi sil

Nadzieje jest matką głupich... Ja już nie potrafie wierzyć w to że będzie lepiej, dobrze bo z dnia na dzień jest tylko gorzej... :(

No właśnie i to jest to... Niewiele jest ludzi, którzy potrafia słuchać i pomóc drugiemu nawet wtedy kiedy powi coś nie tak... Ja nie chciałam Cię obrazić mówię tylko co myślę w stosunku do siebie Wiem, że wiara i nadzieja są ogromne tylko czasem przyhodzą takie chwilę kiedy myślisz, że Ich już nie ma... Przepraszam jeśli poczułas się urażona... Źle mi z tym, no ale cóż...życie jak to ktos powiedział... :(

No właśnie i to jest to... Niewiele jest ludzi, którzy potrafia słuchać i pomóc drugiemu nawet wtedy kiedy powi coś nie tak... Ja nie chciałam Cię obrazić mówię tylko co myślę w stosunku do siebie Wiem, że wiara i nadzieja są ogromne tylko czasem przyhodzą takie chwilę kiedy myślisz, że Ich już nie ma... Przepraszam jeśli poczułas się urażona... Źle mi z tym, no ale cóż...życie jak to ktos powiedział... :(

tak niestety takie jest zycie ....inni maja wszystko jak na dloni a inni walcza cale swoje zycie i nie osiagaja nic ty musisz w tym wszystkim znalesc odrobine dobrego rzeczy nie dzieja sie ot tak sobie , cos nimu kieruje cos co pozniej wychodzi nam na dobre ......wiem bo tez nie mialam latwo az przez tragedie co mnie spotkaly wkoncu dostalam cos od losu na co tyle czekalam ......milosc i szczescie