Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evapaulina

why on nie odbiera przy mnie tel?

Polecane posty

Gość evapaulina

problem moze smieszny ale jednak zastanawiajacy/kiedy jestesmy razem on nie odbiera swojej komorki,mowi ze chce byc przez chwile tylko ze mna i nic in nego sie nie liczy i nawet nie patrzy kto dzwoni,wszystko sweet ale ja jak to kobieta szukam dziury w calym;pmoze nie odbiera bo nie chce przy mnie gadac ?ma jakies tajemnice?

Gość tomorrow can wait
because dzwoni jego druga dziewczyna

Gość no wiesz..
ze tez ludzie maja takie problemy... To oznaka szacunku. Nie wypada wrecz przy kims odbierac telefonu. Ja nigdy tego nie robie. Nie sprawdzam kto dzwoni. Nawet wylaczam telefon albo sciszam ;) A poza tym jak rozmawiam lubie byc sama w pomieszczeniu. A zadnych tajemnic nie mam :O

Gość no wiesz..
z takim mysleniem :O to ja wspolczuje temu gosciowi :O

Gość evapaulina
hehe no wiem ze przewrazliwiona jestem ale mimo wszystko.przeciez to mzoe byc jakis wazny telefon,szczegolnie jak od 'drugiej dziewczyny';p

Gość no wiesz..
to Ci wlasnie mowie dlaczego ja np nie odbieram telefonu... Co z tego, ze wazny? Widocznie Ty jestes dla niego wazneijsza... Zamiast sie cieszyc to problemy stwarzacie, jesuuuu

Gość evapaulina
ja tez mu wspolczuje;p;p dzieki:)

Gość ooolllla
czesc ja mialam dwoch facetow i oba przy mnie nie odbierali telefonu;) niestety pierwszy z powodu drugiej dziewczyny:D a drugi z powodu ze rzeczywiscie nie chce zbey nam przeszkadzali;] z tym pierwszym starsznie sie nacielam, dam ci rady, zobacz czy rozmawia np w kiblu, czy zabiera do kibla telefon aby napisac smsa. musisz byc czujna;)

Gość no wiesz..
a ja jestem przeciwna takiemu sledzeniu, byciu czujnym... Wychodze z zalozenia "nie rob drugiemu co tobie nie mile" :)

Gość ooolllla
obaj* o tym ze tamten mnie oszukuje i tak dowiedzialam sie od osob tzrecich, samemu ciezko wyweszyc, wtedy mnie to zastanawialo ale ufalam;) ten terazniejszy ktory uwazam ze mnie nie zdradza, za jakis czas sprawdza kto dzwonil i oddzwanial, a tamten nie

Gość evapaulina
nie zabiera,zostawia w kurtce albo w aucie.nie chce byc czujna,chce byc pewna wreszcie kogos i save:/

Gość ooolllla
no wiesz--- ja tez bylam przeciwna zeby byc czujnym i baaardzo zle na tym wyszlam, niestety nie zawsze jest kolorowo

Gość no wiesz..
i to jest dobre podejscie ;) Wiec nie schizuj juz 🌻

Gość no wiesz..
nie zawsze jest kolorowo ale nie mozna zakladac oszustwa ;)

Gość evapaulina
przewaznie nie jest kolorowo wlasnie:/ale szczerze mowiac to bardziej niz 'drugiej dziewczyny' boje sie ze on robi jakies dirty bizness np albo co

Gość ooolllla
ja jestem za tym zeby ufac intuicji, ale znowu macie racje nie mozna popasc w paranoje, dlatego jesli nic innego cie nie zastanawia, to zapomnij o tym telefonie i po prostu sie ciesz;) zycze powodzenia!

Gość ooolllla
wiem ze nie mozna zakladac oszustwa, ja po prostu mialam pecha;/ ze trafilam na takiego typa, ale to chyba nie zdarza sie czesto

Gość paranoja jakas
wyluzuj dziewczyno poza tym: co masz z tym angielskim do jasnej ciasnej? chociaz jeden post w calosci po polsku PLEASE

Gość evapaulina
mysle ze czesto,bo za duzo mam przyjaciol plci meskiej ktorzy mnie wtajemniczaja w swoje walki,zeby im ufac:/