Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaro

pare pytan odnosnie pazurkow na szablonie i ten primer

Polecane posty

Gość kiniaro

hej dziewczeta na poczarku witam serdecznie i pozdrawiam gdyz to moj 1 post moje pytania sa nastepujace czy ktos moze mi napisac kolejnosci wykon tipsow na szablonie chodzi o french na zelu 1 fazowym chodzi i nakl zelu czy najpierw bilay a potem do niego wyrownac przezroczystym i na caly paznokiec czy inaczej ??? czy trzeba miec jeszcze zel nablyszczajcy czy nie>??? primer jakie wlasciwosci on ma wlasciwie odtluszczajace i czy ktoras z was podjela sie probie go zastapienia czyms innym np alkocholem ?? cleanerem czym ?> bardzo prosze o szybka odp bo zaraz jade do hurtowni ... ahaozdoby np hologramy na 1 warstwe?? pozdrawiam

Gość zacznij od nauki ortografii
alkoChol????? a potem idz na kurs... nie masz pojęcia o przedlużaniu paznokci :O i nie nauczysz sie tego tutaj 🖐️

Gość bez kitu
bez kitu, idź na kurs dziewczyno, bo z tego co czytam, daleka droga przed tobą, a takim sposobem(tzn. proszeniem o pomoc na forach) na pewno niczego się nie nauczysz

Gość kiniaro
kurs zrobilam jeszcze jakies rady ? koniecznie jesli musicie iwedziec bylam ciekawa poprostu jaka role spelnia primer myslalam ze skoro odtluszcza to ma sklad alkocholu tipsow zelem nie robilam 2 lata chcialam poprostu aby ktos napisal abym sie upewnila wole poprostu spr dwa razy niz zrobic blad co w tym, zlego? pracuje na akrylu aha czy moge wiedziec czy przemywacie wszystkie warstwy clenerem? bo wlasnie slyszalam ze sie przemywa wszystkie i niewiem juz co o tym sadzic?

Gość kiniaro
jestem tylko czlowiekiem i popelniam bledy a pani polonistka niech zmieni forum jak jej to tak przeszkadza

Gość skoro zadajesz takie pytania
to kursu raczej nie masz.... :O a zasady języka polskiego obowiązują WSZĘDZIE!!!!!! na miłość Boską! ALKOHOL!!!! PRZEZ H!!!!!!!

Gość bez kitu 2
buehehe, Kiniaro co to był za kurs? Chyba nauka pływania albo robienia na drutach, bo na pewno nie stylizacji paznokci." czy ktos moze mi napisac kolejnosci wykon tipsow na szablonie"...tipsów na szablonie??!! No, moja droga albo tipsy, albo szablon, zdecyduj się. "primer jakie wlasciwosci on ma wlasciwie"... pytanie roku hehe. To co skończyłaś to na pewno nie był kurs stylizacji paznokci hehehe