Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość some like it hot

pytanko do mezczyzn o depilacje intymna

Polecane posty

Gość some like it hot

wolicie jak kobietka ma wydepilowane miejsca intymne za zero czy ma kreseczke? bo nie wiem na co sie zdecydowac

Ja lubię grubą przystrzyżoną kreseczkę bo lubię jak kobieta jest kobietą a nie dzieckiem - i jeszcze ten efekt po depilacji opalonego lub oskubanego kurczaka - bleee :O

Gość some like it hot
czyli kreseczka lepsza?a inni jak uwazacie?bo ja nie moge sei zdecydowac...co bym chciala

wypowiem się za mojego faceta jeśli mogę. uważa i mówi tak samo jak Stic. tyle że ta kreseczka to nie nad wargami, tylko wokół oczywiście przystrzyżona na 1-2cm zresztą, ilu facetów tyle opinii. i tak większość ci napisze, że gładka jak niemowlę ma być :o

Gość some like it hot
bo widzicie pytam bo kroi mi sie cudony wieczor z nowo poznanym facetem i nie wiem jakie ma tu upodobania...nie wiem co zrobic-stad moje pytanie

Gość lalalalalalalalala....
no wlasnie-jakie opinie???

Gość INDYWIDUALNE opinie
przecież każdy ma swoje upodobania skąd mamy wiedzieć co lubi ten twój facet. napisz jego nr, umówię się i sprawdzę :classic_cool: a potem Ci napiszę :)

Gość some like it hot
przeciez nie pytam o mojego faceta bo go nie mam narzie:P pytam ogolnie-trzeba bylo przeczytac od pocztaku-szykuje mi sie rozbierana randka i zastaniwam sie jaka opcje woli wiekosc meska

Gość INDYWIDUALNE opinie
toteż piszę, podaj jego nr, sprawdzę jakie ma upodobania w tej kwestii i Ci przekażę :classic_cool: ja się na gładko nie golę, dla mnie to właśnie wygląda jak u małej dziewczynki :o brr

a ja i owszem gladko.. moj facet lubi tak najbardziej.. opracowalam metody po tylu goleniach i nie robia mi sie podraznienia, a jesli nawet to rzadko - dla mnie to nie wyglada jak u malej dziewczynki ( a wedlug mnie to opinie osob ktore sie przed tym bronia - fakt, wymaga to pracy i ciaglej pielegnacji, ale jak sie raz to zrobi to potem ciezko chodzic z takimi krzakami :) :P

Gość m_argarita
ja nosze sie na zmianę raz tak raz tak:) możesz zaskakiwac swojego faceta:):) ale kreseczka jest wygodniejsza bo odrastanie całości jest troche upierdliwe:P:P

Gość zupełnie wygolone
Przecież to debilizm pisać: wyglądacie jak dziewczynki, jak niemowlaki. Jak ogolę sobie łeb na łyso, to też będę niemowlakiem? Mój mąż lubi zupełnie wygoloną, bo twierdzi, że podczas lizania nic mu nie wchodzi między zęby.

Katia, a jak poradziłas sobie z podrażnieniami i mało estetycznym wyglądem depilowanych okolic zaraz po zabiegu?