Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulun

odpowiednie tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość paulun

witam panie ,mam pytanko..mam 20 lat i od przeszlo dwoch lat biore tabletki novynette ,a poczatq wszystko bylo ok,ale jakos tak od roq zaczelam tyc,nie zmieniajac sposobu odzywiania,ponadto nidawno mialam zabieg i nie moglam po nim jesc procz jogurtow przez 2 tygodnie,a przez ten czas przy tak rygorystycznej diecie schudlam tylko 3 kilo:/myslicie,ze powinnam zmienic tabletki na inne,o innym skladzie? jesli mozecie mi cos doradzic to piszcie,bo jestem w kropce,poniewaz na novynette nie mialam innych skutkow ubocznych i nie wiem czy mam je zmienic i na jakie:/ prosze o pomoc,pozdrawiam i czekam:*

Gość a znasz takiego lekarza który
się nazywa GINEKOLOG ??? :O :O do niego idź sierotko i przedstaw problem a nie tutaj :O niech Ci porobi wszystkie badania i zobaczy czy to wina tabsów czy czegoś innego pozatym co to znaczy : poczatq roq ? :O

to znaczy POCZĄTKU i ROKU ... Po to jest forum,zeby sobie pogadac z kimś innym niż ginekolog. paulun napisała swój post mając pewnie na celu dostanie rady od nas, np po jakich tabletkach my się dobrze czujemy, może zdecyduje sie na wybór takich, ktore odpowiadają większosci więc szanowna \"a znasz takiego lekarza który\" --> skoro nie chcesz pomóc to lepiej zostaw swoje uwagi (irytujące) dla siebie i P.S poza tym się pisze osobno ( widać, że lepiej by Ci zrobiła nauka ortografii niż bezczynne siedzenie na takim forum ;] ) paulun--> ja także biorę Novynette, więc za wiele nie moge poradzić bo nic innego nie wypróbowałam ;) Mogę tylko powiedziec, że moja kolezanka zadowolona jest z Yasminelle ;) Pozdrawiam

i wydaje mi się, że skoro przez tyle czasu wszystko było ok, to to tycie może być spowodowane czymś innym, ale to tylko opinia ;)

sama jestem ciekawa czy istnieja :/ juz tyle probowalam, a kolejne proby sa coraz krotsze - ostatnia porazka yasmin w trakcie pierwszego opakowania - zyly od razu na wierzchu, nogi puchly, skurcze... nie szadzilam, ze moze to byc tak uporczywe:(

Gość kinga22
ja tez odkąd zazywam tabletki to ns poczatku nie tyłam ale zazywam je juz 3,5 roku i zauwazy lam tu i uwdzie troche ciałaka podejrzewam ze hormony wczesniej czy pózniej daja o sobie znac ale spróbuj yasmin lub yasmunelle pa