Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Lactovaginal.Stosowala koras z was?

Polecane posty

Chodzi mi o to czemu musialyscie stosowac i czy stosowalyscie w ciazy?I jakie sa efekty?

Ja stosowalam sobie profilaktycznie, poniewaz po pierwszej ciazy mialam straszne klopoty-ciagle zapalenia. Pomoglo i juz dawno nie stosowalam i nie mam zadnych problemow.

Gość timesidka
a mi lekarz niestety stweirdzil grzybice pochwy w trakcie ciazy. podobno co 3 kobieta w ciazy ma.. :( no i zapisal... pomoglo. do tego lactacyd.. plyn do higieny intymnej.

Lactacyd moim zdaniem jest swietny. Stosuje go od jakis 5 lat i jest dobrze. Na szczescie w tej ciazy nic mi nie dolega, ale to fakt ze infekcje lubia sie przyplatac do ciezarnych.

Gość timesidka
moim zdaniem lactacyt to najlepszy plyn do hiegieny intymnej jaki kiedykolwiek uzywalam. Do dzisiaj go uzywam. :) Jest rewelacyjny

Dzieki za odpowiedzi.A jeszcze mi podpowiedzcie gdzie moge kupic ten plyn do higieny lactacyt?

Gość malwina 29
ja stosuję plyn do higieny AA i jest rewelacyjny ale ten bialy....:) pozdrwaiam :)

A czy lactovaginal jest dostepny tylko na recepte czy mozna wykupic bez?

Lactovaginal dostępny jest bez recepty, Lactacyd również kupisz w aptece. Pozdrawiam

Hej ja stosuję LaciBios Femina te same bakterie co w Laktovaginalu ale doustnie....wolę doustnie od niedawna jest na rynku.... Co do żelów do mycia to stosuję płyn do higieny AA jest droższy od Laktacyd ale skuteczny bezzapachowy do skory wrażliwej i leczy podrażnienia dla mnie rewelacja a stosowalam już i Lactacyd... Pozdrawiam

Lactovaginal mozna bez problemu kupic bez recepty a lactacyd w aptece, sklepach kosmetycznych i hipermarketach. Tani jest w carrefour i macro.