Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

co mam o tym myslec?

Polecane posty

jest moim chlopakiem...bedac u niego zauwazylam dzis na polce zdjecia bylej dziewczyny w ramkach ustawione jedno okob drugiego...Tlumaczy sie ze wyjal jak sprzatal z szafki i nie zastanawial sie nad tym.A wczesniej gdy bylam u niego tych zdjec nie widzialam.Co mam o tym myslec?

Gość sabrinaaaa czarownica
to takie smutne :o (

hmm czy bylaby mozliwosc, ze widzial sie z nia pomiedzy widzeniem z Toba wczoraj a dzisiaj? Jedyna idea, dlaczego by je wyciagal (oprocz oczywiscie tego, copowiedzial) jest taka, ze chcialby jej pokazac, ze dalej o niej mysli , bla bla bla a jesli nie ma takiej opcji, ze ona bylaby u niego, to olej. Ty tez pewnie masz gdzies zdjecia swoich bylych chlopakow. :)

Gość kulka.
mysli, teskni, przytula, marzy , ..............................o swojej bylej dziewczynie nie zakonczyl jeszcze tej historii, ty jestes byc moze odskocznia od myslenia??? pogadaj z nim o tym, rozmowa to najlepsza rzecz :)

wiem ze mu bardzo zalezy ze to przezywa ze jestem dla niego najwazniejsza dla mnie chce pokazac ze ona sie nie liczy dla niego w zyciu wybiera sie na spotkanie z nia by moc jej powiedziec ze mnie kocha a nie ja.Chce mi to udowodnic ale co ma myslec o tych zdjeciach na polce?sam fakt dziewczyny powiedzcie same.dziwnie mi jest!

jak rozstalam się z facetem, to on jeszcze dlugo mial caly oltarzyk z moimi zdjeciami na polce, nawet jak mial 2 kolejne dziewczyny - nie wiem, jak one to zniosly, bo ja bym faceta zabila za cos takiego. w kazdym razie - na pewno facet nie postawil tego zdjecia przypadkiem. lepiej go nie puszczaj na rozmowe z byla, bo skonczy sie tak, ze to ty bedziesz byla. oni juz tacy sa

mam go nie puscic?Powie ze mu nie ufam.A z drugiej strony nie moge go tak ograniczac ale to ni jest fer do mnie ze takie rzeczy trzyma na widoku skoro jest ze mna.

Gość typowy facet
ja tez jak rozstalem sie z byla potrzebowalem seksu. Tak wiec znalazlem sobie jakas naiwna panienke z ktora bylem. A nadal myslalem o bylej ktora kochalem. To zalosne. Wiem o tym. Jednak sie tego nie wstydze.