Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siaaaaaaaaaa

mój facet bedzie mial dziecko z inna...

Polecane posty

Gość tez ktos
inaczej jest wybaczyc zdrade a inaczej meczyc sie po tej zdradzie widzac dziecko!!

Gość ale jesteś głupia
o jej jak ty go bronisz :o jaki biedny święty chłopak :o p boże jak mozna byc tak glupią. czy ty jestes taka zaslepiona i masz klapki na oczach?! weź się już nie pogrążaj. kazda normalna dziewczyna by uciekla od tagiego kurwiarza a ty go jeszcze bronisz!!! smiech na sali :D

Że on żałuje w tej sytuacji, to mnie akurat nie dziwi. Stawiam stówę, że nie żałowałby gdyby nie dziecko. Poza tym z jednego doskoku, że się tak wyrażę, to raczej ciężko dziecko ustrzelić. Długo się z nią zabawiał zanim pożałował?

A wiesz, ze on będzie płacił alimenty, że będzie chciał mieć kontakt ze swoim dzieckiem? Będzie Ci łatwo to zaakceptować?

Gość tez ktos
wiesz nie chodzi o to zeby cie obrzucac blotem, chodzi o to zebys otworzyla oczy!!!! jak masz z nim zyc ? zawsze bedzie polaczony z tamta kobieta!!!! pokaz swoj honor i odejdz, bo on sie nie zmieni, a zobaczysz nie bedziesz z nim szczesliwa, zycze ci szczescia u boku prawdziwego mezczyzny a nie DUPKA!!!!!

Gość siaaaaaaaaaa
latwo oceniac jak sie samemu w takiej sytuacji nie znajdzie...tez bym kiedys pisala tak jak wy...

Gość tez ktos
powiem ci tak, jestem szczesliwa w zwiazku planujemy slub ale wiem jedno ze gdyby byla taka sytuacja u mnie ODESZLABYM!!!! mimo ze kocham nad zycie, nie podniaslabym tego ciezaru i tego "owocu milosci" :o

Gość To wybaczaj
mu a on niech płodzi tych dzieci na potęge z coraz to nowymi kochankami. Ty trwaj przy nim, wspieraj i miłuj. Zestarzej się opiekując dziećmi Twojego partnera.

A co mamy Ci napisać?? Że będzie Ci łatwo, że warto, że jak raz Cię puścił kantem to na pewno więcej tego nie zrobi, że spotkania z tą kobietą to będzie dla Ciebie czysta przyjemność, że wtedy na nią leciał, a teraz już go nie pociąga??

Gość jesteś bezdennie głupia
reasumując: Twój facet pieprzy tygodniami jakąś laskę (bo od jednego razu na pewno w ciążę nie zaszła) ona zachodzi w ciążę, on z podkulonym ogonem wraca do Ciebie - dlaczego? bo się wystraszyl ojcostwa, Ty dzieci nie masz, więc u Ciebie jest mu milutko i luzacko Ty go przyjmujesz i jeszcze go bronisz jak lwica :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O powiem tylko - idź się przebadać na HIV a następnie życzę Ci miłego życia z facetem, który każdy weekend, każde święta będzie spędzał z dzieckiem i z tamtą kobietą :O no i lepiej od razu poszukaj dobrze płatnej pracy, bo on swoją pensję będzie wydawał na potrzeby SWOJEJ RODZINY, czyli swojego dziecka i jego matki

Gość tez ktos
no dokladnie, dziewczyno otworz oczy jaka masz pewnosc ze tylko z nia spal??????? a kiedys bedziesz sobie plula w twarz i powiesz "jaka ja bylam glupia ze od razu nie odeszlam!!!!"

Gość nitka..........*
wiecie co nie macie wcale prawa oceniac tej dziewczyny bo tak naprawde sami nie wiecie jak zachowalibyscie sie w tej sytuacji. dopóki sie człowiek nie znajdzie w danej sytuacji to tak naprawde nie wie jak sie zachowa, a gdybac to sobie mozna.

Gość tez ktos
wiekszosc tutaj osob chce jej otworzyc oczy, bo dziewczyna sie zmarnuje przy nim to raz w dwa co ona postanowi to jej sprawa i jej problem...

oceniają Cie tutaj. surowo. żadna z nich nie była w Twojej sytuacji. ja byłam. w podobnej. ona zaszła w ciążę. on był zły. powiedzial, ze dziecko utrzyma i to wszystko. i co sie stalo? dziecko sie urodzilo, a on mi oznajmil, ze zamierza sprobowac. zeby mialo \"normalny\" dom. no i są razem. są. mają racje. uciekaj.

Gość tez ktos
no wiec prawda jest taka ze predzej czy pozniej on sam od ciebie odejdzie, tylko roznica jest taka ze jesli ty odejdziesz to odejdziesz z podniesiona glowa i honorem, a jesli nie odejdziesz, tylko zrobi to on, to bedziesz zalowala ze nie zrobilas tego teraz, no nic zrobisz co uwazasz...

kochasz go, mówisz, ale czy twój man kocha ciebie ? jesteś tego pewna, zdradził Cię przecież. Jak długo jesteście razem, ile trwała jego znajomość z inną kobietą. Zapytaj go jak wyobraża sobie przyszłość, czy myśli o ślubie z Tobą ,czy woli nadal tkwić w nieformalnym zwiążku, czy chce mieć z Tobą dzieci ? Jakie relacje będzie miał z dzieckiem i jego matką. Jeśli będzie je zabierał do Waszego domu, będzie to miało duży wpływ na Twoje życie i uczucia. Dziecko będzie na pierwszym miejscu, jeśli będzie chore - pojedzie, jeśli będzie potrzebowało lekarstw, dobrego przedszkola, da te pieniądze, będzie chciało pojechać z tata na wycieczkę, w ramach zacieśniania więzi rodzicielskich - pojedzie. A co wtedy będzie z Tobą ? Jesteś gotowa do odgrywania roli obserwatorki ?

Gość tikutik
siaaaaaaa a co twoi rodzice na to ??????????? :O

Gość ejbisi
Widzę że założyłaś ten temat, żeby znaleźć osoby, które były w tej samej sytuacji i wszystko się dobrze ułożyło. A może to że się nikt taki nie odzywa mówi samo za siebie? Ja niestety wróżę scenariusz, że jak się dziecko urodzi to tatuś nagle oszaleje na jego punkcie bo już jest w wieku, że się w nim instynkt ojcowski obudzi a matka dziecka objawi mu się jako najwspanialsza istota na ziemi, która obdarzyła go potomkiem... A Ty tak czy siak zostaniesz na lodzie, tylko jak odejdziesz teraz to zachowasz honor + nie stracisz kilku dodatkowych miesięcy życia. Życzę dokonania trafnego wyboru.