Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutniawka

Tworze obłoke samotności

Polecane posty

Sam temat jest juz zrozumiały.. ;( Nie wiem dlaczego tak jest.. Teraz jak zreszta i wczoraj i przedwczoraj itd. itd. siedze zamknieta w swoim pokoju. Nie lubie jak jest ruch dużo ludzi, być w centrum uwagi ;( Odpycham swoich najblizszych mowie przyjaciolkom ze dzis sie moge bo coś tam.. ;( Nie wiem dlaczego sama odrzucam od siebie osoby.. A czuję sie samotna.. co to jest? Dlaczego tak jest? :* ;(

Gość dobrze że chce ci się pisać...
to znaczy że nie jest z tobą tak żle

Gość to wyłącz komputer
sprawa jest prosta - albo wyrzuć z siebie wszysto co ci leży na sumieniu - to przyniesie ulgę

Ale komu mam to wszystko powiedziec co mi lezy na sercu nikogo nie obchodzi to przeciez.. wiele osob ma swoje problemy.. a ja nie jestem w stanie otworzyć się przed kimś z rzeczywistości

;( Sprobuje.. Wszystko zaczeło się od rozwodu rodziców mama z innym facetem to ja zawsze w pokoju i stałam się pyskata do niego albo siedziałam w pokoju samotnie ;( dostawałam powoli szalu Przeczytałam reportaz o cieciu się. Zaczełam się ciąć. Nie wychodziłam wogole z pokoju miałam dość wszystkiego. ;( Teraz znow się to zaczyna. Mam dośc zycia.. Nie lubie tłoków nie lubie jak się ludzie na mnie patrza mam ochote zaczać krzyczeć i uciec daleko. ;( Czesto padam w szał z byle powodu pozniej zaluje tego co zrobie. Nie mam nawet przyjaciółki nie wiem z jednej strony bardzo chce a z drugiej wole być sama sama na zawsze. Choć tak pragne wyjsc do ludzi nawet pisze czy ide gdzies na spacer na impreze ja zawsze mowie nie! choc w sercu tak bardzo chce tak bardzo. Ale znam siebie wiem jaka jestem pojde i nie bede nic mowic Bede czuła się nie swojo ja nie potrafie rozmawiac z ludzmi. Nie potrafie tak poprsotu zapoznac sie z nowymi osobami. To jest wielki stres. Dlatego dzis tez siedze w domu.. kolejny raz kolejny.. bo gdybym wyszła do ludzi to i tak stałabym jak kołek.. ;( zwłaszcza przy mojej ekstra wygadanej kolezance ze szkoły.. dlatego wole się nie pokazywac nie upokarzać i zostać w domu. ;( Pomozcie Mi co mam zrobic ;( Prosze.. Błagam:*

Gość a co to jest obłoka

A czemu takie pytanie? w tym : tworze obłok samotnosci to ze tworze wokół siebie samotnosc Jaja sobie robisz ? ;(

Gość obłoke na naszem forume
ujjjj, nieładnie

Gość DO MAŁEJ smutniawki
Trzymaj się 🌼 Zapewniam Cię, że nie Ty jedna tak masz.