Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline B.

TU się możemy WYŻALIĆ !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Caroline B.

Szukam pracy i ciagle nic. Tesknie za rodzina i przyjaciolmi. Maz ciagle w pracy. Jest mi smutno i zle :( ... Ulzylo mi troche :)

Gość rozpustnica
AAA a ja mam depreche kurcze zle mi i wogole udaje chyba kogos kim nie ejstem i nawet kogos kim nie chcialbym byc ... oszukuje sama siebie:( wogole klame na okolo utrudniam sobie zycie! maskara i ta deprecha o przemijaniu...życie ejst takie krotkie a ja mam ciagle takie dziwaczne mysli ;(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem gruba i mam pryszcze :(

podpisuje się pod słowami rozpustnicy. oprócz tej wzmianki o cyckach. a dodaje to, że smutno mi teraz i nie ma mnie kto przytulić!!...

Gość rozpustnica
heheh jakich cyckach :P ja nic o cyckach nie mowilam :D piersi mam fajnaa nooo :D hehehe

mam beznadziejny charakter, nudne życie, jestem nieśmiały i małomówny, nie wiem co z nim zrobić, nie radzę sobie z kretyńską pracą mgr a promotor chce ją dostać w swoje łapy, nie mam bliskich znajomych, nie mam pomysłu na przyszłość, nie mam doświadczeń w czymkolwiek, mam wszystkiego dosyć 🖐️

Gość Caroline B.
ja juz jestem po obronie, ale nie wiem co mi to dalo.. tez nie wiem co dalej robic, zmarnowalam 5 lat na studiach

a ja jestem niezdecydowana, nie wiem co mam robic, i wogole to wszystko jest beznadziejne :( jak bede zyc , tak jak teraz to bede niepelnowartosciowa a jak wroce do polski to bede sama :( do dupy to wszystko ps. cycki tez mam fajne :)

Gość rozpustnica
ehhh kuzwa od jutro sie odchudzam :D jeb.ie mnie juz wszystko w kolo :) mimo ze nei mam zlej figury moim zdaniem ale ku.z.wa musze cos ze soba zrobic :D ehhh... tak czytakjac ku.rwa mać mam deprecheeee ehhhh...juz mi nawet psycholog nie pomoze :( jak sobie sama nei pomoge.. najwazniejsze to chyba obiektywnie ocenic swoaj sytuacje i nprawic jeee nie??

Gość rozpustnica
haaa... 1.okreslic swoj cel 2.zrealizowac go 3. podsumowac gooo no to jazdaaa hejaaa :D hihihi

Gość kaczuszatko
A mnie dzis wszystko boli i mam podły humor.Brakuje mi motywacjii, smutno a facet daleko,i nie mam sie do kogo przytulic;((

Gość rozpustnica
wszyscy raezm sie przytulmy hihihi

Gość obrot o 180 stopni
deprecha deprechą... ja jednak proponuję wypisać przez każdą z narzekających pań przynajmniej trzy rzeczy, które w sobie lubią, a także chociaż jedną, którą dzisiaj zrobiły, aby ten świat stał się bardziej przyjaznym miejscem. Mogę zacząć: ja też mam fajne cycki ;P, oprócz tego pełne usta i sprawdzam się jako didżejka na imprezach :) A dziś wypakowałam pewnej pani bagaże z pociągu ;) Może to i mała sprawa, ale tym łatwiej mnie przebić :) No, która lepsza???

Gość kcv
zarysowalam dzis samochod? Czuje sie fatalnie :(:(:(:( moja glupota :(:(:(:(

no to tak: - te cycki ( to juz byly) - umiem wszystko zalatwic - mam granatowe , zarabiste oczy - kiedys przytrzasnelam sobie warge ( usta!! , zeby nie bylo ) drzwiami :) - juz nikt mnie nie pobije, jestem jedyna osoba , ktora to zrobila