Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black cherries

idzie zima, szukam dobrego półtłustego/tłustego kremu na dzień

Polecane posty

Gość black cherries

hej, może możecie mi polecić jakiś fajny i tani kremik na dzień na chłodniejsze dni? Mój problem jesienią (a tym bardziej zimą :)) polega na tym, ze skóra robi się po prostu czerwona od zimna, w niektórych miejscach bardziej, w niektórych mniej. Nie są to niestety rumieńce, a zaczerwienienie spowodowane zimnem. Ostatnio na noc używam oliwkowego ziaji, jest świetny (i tani!), ale na dzień raczej za tłusty :) tak wiec szukam jego odpowiednika na dzień (dobry, tani, półtłusty lub tłusty), coś, co skutecznie opatuli moją skórę :)

Gość black cherries
ja bym chciała troszkę lżejszy jednak, przynajmniej na jesień :) a ma ktoraś z was może doświadczenia z oliwkowym z ziaji, tym lekka formuła? nadawałby się? w ogóle ostatnio stwierdziłam, że ten krem oliwkowy jest dużo lepszy od wszystkich drogich kremów, które dotychczas stosowałam - dawno nie miałam tak mięciutkiej i dobrze odżywionej skóry, wiec serdecznie polecam, taniutki a świetny :)

Gość foxxx
ej ja tez używam ziaji oliwkowej

Gość henk1
Soja ( gotowana )50 g dziennie

Gość tak ja mialam ten lekki
ale nie mam porownania z tlustym. mog jedynie napisac ze byl bardzo fajny i nie swiecilam sie po nim. ale na ta pogode chyba troche za lekki- jak dla mnie. obecnie uzywam krem iwostin poltlusty

Gość m_argarita
dove to świetny krem i jeszcze bradzo ładnie pachnie:)

ja na okres zimy używam krem dla dzieci (18 zł) firmy Penaten - dla mnie rewelacyjny