Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dobrej na żonę

Przeciętna 20stka miała już kilku partnerów. A gdzie porządne młode dziewczyny?

Polecane posty

Gdzie porządne młode dziewczyny? Czy zostały tylko te nieporządne, co miały już kilku lub więcej partnerów seksualnych?

Gość ja mam 22 lata
i drugiego partnera, drugi i juz wiecej nie bedzie, ale to moze dlatego ze nie jestem przecietna :)

ja mam 22 lata - takie jak ty, albo zwłaszcza w ogóle te, których partner jest dla nich pierwszy to skarb, ale niestety rzadki

Szkoda, że ja takich dziewczyn nie spotykam

Gość polkaaaaaaaaaaaaaa
pewnie... kobiety maja czekac do starosci na tego jedynego księcia z bajki,a faceci mogą obskakiwac dziewczyny i przebierac... zalosny temat

Ja po prostu szukam bardoz porządnej, bardzo moralnej, cnotliwej dziewczyny. Sama świadomość, że nie zdradzała, nie robiła tego za pieniądze, czy nie miała przygodnych stosunków mi nie wystarcza. Musi ona po prostu chodzić do łóżka wyłącznie z miłości i mieć maks. 1-2 partnerów. Inne stop

Gość ja mam 22 lata
dodam jeszcze ze to ze nie mialam wiecej partnerow seksulanych to moja decyzja a nie przypadek czy"tak samo wyszlo" mialam okazje mialam chlopakow pomiedzy tamtym zwiazkiem a tym, ale nie chcialam, nie czulam tego do nich co czuje do mojego nazeczonego. Ale prawde mowiac gdybym miala sie zastanowic czy zaluje ze nie czekalam na niego.. i tak i nie z jednej strony chciala bym zeby to On byl tym pierwszym ale z drugiej strony nikt mnie wtedy do niczego nie zmuszal. robilam to bo chcialam, bo kochalam. ja mialam jednego partnera wczesniej i On jedna dziewczyne i w sumie.. widze w tym nawet pewien pozytyw. Nie bede miala obaw ze kiedys skusi sie i zdradzi mnie tylko dlatego ze w wieku 40 lat pomysli sobie, ze nie wie jak to jest z inna dziewczyna, i tak samo w druga strone. Poza tym, na pewno trudniej by mi bylo ze swiadomoscia ze On mial kogos wczesniej a dla mnie byl by pierwszy. No i jak o tym mysle to jestem troche zazdrosna ze dotykal inna dziewczyne itp ( mu o tym nie mowie bo i po co) ale mam tez swiadomosc ze On ma gorzej pod tym wzgledem, On nie kochal tamtej dziewczyny zalezalo mu ale bardziej to robil dla zaspokojenia potrzeb i z ciekawosci niz z milosci. Ja z tamtym chlopakiem bylam dlugo, duzo nas laczylo..

Gość 18 tka
a ja nie mialam partnera seksualnego i chociaz mam faceta od dluzszego czasu to nie spieszy mi sie.. oboje to rozumiemy i nikt nie naciska... bo liczy sie szacunek..

ja mam 22 lata - dobrze mówiasz. To, że dziewczyna chodzi z jakimś chłopakiem, nie oznacza, że ma z nim odrazu iść do łóżka. Dla mnie dziewczyna, która idzie do łóżka z każdym, z którym się spotyka po prostu jest puszczalska, bo widać, że robi to dla samego seksu i przez to ma wielu partnerów. Jednym słowem puszczalska

Gość sfafasfasfasfa

Gość 17-stkaa
Mam 17 i nigdy nie miałam chłopaka ;) I nie jest to spowodowane wrodzonym brzydactwem :P

Gość wenecjaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 24 lata, 4 lata temu pierwszy raz poszlam z chlopakiem do lozka i nadal chodze do łozka z tym samym, po drodze innych nie bylo - dla scislosci...

Gość juz Ci mowie ośle
"Szkoda, że ja takich dziewczyn nie spotykam" Bo kazdy ma to, na co zasługuje. Jednym słowem ciągnie swój do swego :o

Gość jesionka
a facet ktory bzyka na kazdej dyskotece inna laske to jak sie nazywa?

Gość mam 27
3lata temu sie zareczylam w czerwcu byl slub to moj drugi partner wczesniej mialam duzo kolegow nie od lozka a kolezenstwa i nawet nie czulam przymusu ze mam np 19 lat i musze z kims byc bo inaczej nie wypada widzisz wiec nie wszystkie baby sa takie ze jak z kims chodza to sypiaja, znam tez perelki towarzystwa ladne babki maja 24 26 lat i nie spaly z nikim a nie sa dziwne po prostu ich wybor

a ja jestem z facetem 13 lat to moj pierwszy i jedyny partner (ja dla niego tez) My to dopiero jestesmy nieprzeciętni....:)

Czy ja wiem? Takich par jest pewnie więcej niż myślimy. Tylko nie każdy o tym mówi:). Na swój sposób to piękne, bo nie problemu z eks numer jeden, numer trzy itd. Po prostu tylko Wy. :)

Wypraszam sobie z tym ciągnie swój do swojego

Gość ffgfgf
ja mialam 1 ego i chyba z nim zostane... a podobno jestem ladna:P

Ja mam 20 lat i nie miałam żadnego partnera seksualnego. Mam powodzenie , często jestem zaczepiana przez facetów, jednak nie mam zamiaru wskakiwać do łóżka pierwszemu lepszemu tylko dlatego, że w wieku 20 lat jestem nadal dziewicą.

nie zgadzam sie z ta opinia...ja mam 20 lat i do tej poy mam jedng stalego partnera. za ktorego mam zamiar wyjsc za maz nie intersuja mnie inni,pomimo ze jestesmy juz ze soba 4 lata...nie mysle nawet o innych.

Gość a ja mam 22 lata i nie miałam
żadnego partnera, ale takiego jak ty na pewno nigdy nie będę miała, nawet jak już będę zdesperowana, ze ciało mi się starzeje, a jeszcze go nikt nie widział:O🖐️